NAKON KORONA DERNEKA, PJEVAČ KOKE: “ISP'O SAM GLUP KO KONJ”:

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nakon korona derneka oglasio se i pjevač Semir Cerić Koke:

“Nisam izlazio 40 dana kod kuće, rekli su mi da je popuštanje mjera i da naletim na 15-20 minuta. Naravno da mi ovo nije trebalo, ispao sam glup kao konj”, kazao je Koke.

Službenici MUP-a Kantona Sarajevo do sada su izdali 19 prekršajnih naloga osobama koje su presinoć, uprkos brojnim mjerama zabrane, zatekli na zabavi, tzv. korona-dernek, koji je bio održan iza zaključanih vrata u ugostiteljskom objektu Golf Klub. Zabavi su prisutvovale neke estradne ličnosti, visoki funkcioneri, ali i ljekari. Između ostalih, tu su bili i Staša Košarac, Zijad Blekić, Halid Bešlić, Šerif Konjević, Hari Varešanović, Semir Cerić Koke, ali i Jusuf Šabanović i Nijaz Fejzić, objavila je Federalna.

Čitaj još:   PRAVI ŠOK U STUDIJU: JAVIO SE SRBIN IZ NJEMAČKE:„Je li moguće ubiti Milorada Dodika, kao nekadašnjeg predsjednika iz Amerike..." (foto)

Podsjetimo, na spornoj zabavi prisustvovali osobe inicijala: S. K., M.S., B.M., J.Š., LJ.M., A.A., N.F., Z.B., S.B., H.A., H.V., S.C., H.K., A.K., M.K., A.K., H.B., Š.K. i S.M.A.


izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});