IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČNA NESREĆA: Probio ogradu i završio u moru, dvojica poginula na licu mjesta… (foto i video)

Svjedok u šoku: ‘To je puklo samo tako! Udario je u parkirani automat, pa banderu i željezne stupiće’

ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 06.05.2020… 15: 56…  STRAVIČNA NESREĆA: Probio ogradu i završio u moru, dvojica poginula na licu mjesta… (foto i video)

Nesreća se dogodila oko 23.15 na Liburnskoj obali nedaleko bivšeg pristaništa za trajekte. Na mjestu nesreće poginuo je 20-godišnji vozač Audija 6, a trojica putnika prebačena su hitno u zadarsku bolnicu.

Tamo je ubrzo preminuo jedan 17-godišnjak, njegov vršnjak je zadobio teške tjelesne ozljede i liječnici se bore za njegov život, dok je četvrti putnik u dobi od 22 godine nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

– Vidite onaj tamo parkirni automat? Tri metra nakon njega je Audi udario u nogostup, pa je vjerojatno klizio po nogostupu i udario u banderu, priča nam sredovječni gospodin, inače mornar na jednom od katamarana privezanih uz staru rivu. Nakon prvog udarca otrčao je van kabine kako bi vidio što se dogodilo, no već je bilo kasno…

– Nakon kandelabera, pokosio je ove željezne stupiće. Vidite, tri ih je srušio, na kraju je udario u čeličnu bitvu i onda upao u more. Strašno… – odmahuje rukama dodajući kako je kolo Audija pronašao ispred broda.

– Evo tu je bilo kolo! Tko zna što se tu dogodilo, ali da je projurio, je. I to tko zna koliko na sat. Tu je, uz obalu, bio još jedan stariji par. Dobro da i njih nije ubio. Kažu mi da su trčali da ih automobil ne bi pokosio – govori.

Čitaj još:   ZAJEDNO U LJUBAVI I U SMRTI: AMEL I AMILA nakon dugogodišnje veze poginuli u STRAVIČNOJ NESREĆI

Fotogalerija: Dvoje mladih poginulo u teškoj prometnoj nesreći u Zadru

Na mjestu nesreće okupilo se desetak ljudi kako bi vidjelo što se točno dogodilo. Tragovi nesreće su još bili svježi, a oni su jedan drugome “objašnjavali” smjer kretanja Audija, ponavljajući kako je žalosno i stravično to što se dogodilo.

– Još dva života odnesena u prometnoj i to mlada…

Tragovi putanje automobila jasno se vide na cesti, po asfaltu je ostalo nekoliko dubokih rezova. Dok smo obilazili mjesto nesreće radnik Čistoće je skupljao sitne komadiće stakla. Na jednom mjestu, tamo gdje je automobil sletio more, vidi se nekoliko manjih tragova krvi. Odvaljen je i čelični rubnik na rampi za trajekt. Na mjestu nesreće u utorak ujutro gorila su četiri lampiona…

Policija je potvrdila kako je 20-godišnji vozač koji je noćas poginuo prije nekoliko mjeseci također izazvao nesreću i to istim Audijem A6 s kojim je sinoć odvezao u smrt sebe i jednog prijatelja. Isti je automobil tada imao drugačije registarske oznake, a nesreća je završila s materijalnom štetom. Kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, tu je nesreću izazvao pod utjecajem alkohola.

Zadarsko državno odvjetništvo zatražilo provođenje obdukcije i toksikološkog vještačenja poginulih mladića

Čitaj još:   STRAVIČNA NESREĆA: Nastradali prvog radnog dana!!!

Dežurni županijski državni odvjetnik je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila u 23.15 sati. Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (2000.) osobnog vozila marke Audi A6, upravljao tim vozilom Liburnskom obalom iz smjera Obale kralja Tomislava te uslijed nedopuštene i neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i vozilom sletio u more.

izvor Zadarski.hr

STRAVIČNA NESREĆA U TURSKOJ: 10 MRTVIH I 73 OSOBE TEŠKO POVRIJEDJENE

Putnički voz je izleteo sa šina na sjeverozapadu Turske, a Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more