HAPŠENJE U NOVOM PAZARU- NAPAO POLICAJCA POSLIJE TUČE

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su H. B. (1990) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela nasilničko ponašanje i napad na ovlašćeno službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je, kako se sumnja, pretio tridesetosmogodišnjem muškarcu iz Novog Pazara, neposredno nakon što su izašli iz svojih automobila, a potom pokušao da ga napadne u čemu su ga policajci spriječili.

H. B. se sumnjiči i da je tom prilikom nasrnuo na policijske službenike koji su intervenisali.

Zbog upravljanja vozilima pod dejstvom kokaina, policija je protiv obojice podnijela prekršajne prijave po Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima, a tridesetosmogodišnjem muškarcu odredila zadržavanje do 12 časova.

Čitaj još:   GORE GLAVU VOLJENI ŠEHERU, I USPRAVI SE! NE SAGINJI SE! NE, NA TVOJ 559. ROĐENDAN!

Takođe, prilikom pretresa poslovnog prostora H. B. pronađena je garderoba na kojoj su bili filsifikovani znaci poznatih robnih marki pa je protiv njega podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, H. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

izvor: indeksonline.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});