IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LJEKARI SLOŽNI a Dr Nestorović šokira sve redom: Korona izvršava samoubistvo… (foto)

Pulmolog Dr Branimir Nestorović šokirao javnost izjavom da “svi treba da se zarazimo koronom”, a od tog stava ne odustaje, iako ne nailazi na istomišljenike među kolegama ljekarima…

BEOGRAD: Regija, Recepti, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 07.05.2020… 13: 56… LJEKARI SLOŽNI a Dr Nestorović šokira sve redom: Korona izvršava samoubistvo… (foto)

Dr Nestorović uvjerava da je Srbija pobjedila koronu!

“Virus izvršava samoubistvo i oslobađa se tih nekih djelova koje je imao, za koje su neki tvrdili da su ubačeni, da je time modifikovan”, jasan je bio Nestorović u izjavi za TV Pink.

Njegovom stavu su se suprotstavili drugi članovi Kriznog štaba poput Predraga Kona i Branislava Tiodorovića.

“Nama su jedini problem one zemlje gde još ima virusa, ako krene sa otvaranjem granica. Važno je kojom dinamikom će se otvarati granice. Mislim da je racionalno ovo što je juče rekao presedenik Srbije da pokušamo prvo ovde na Balkanu da se otvore granice da ljudi mogu u lokalu da se kreću. U Velikoj Britaniji, Americi, Rusiji je epidemija tek na vrhuncu”, dodao je Nestorović.

Čitaj još:   BOŠNJAK SELMIR OSVOJIO MILION DOLARA U DUBAIJU

On i dalje tvrdi da je priča o drugom talasu bespredmetna.

“Što se tiče drugog talasa, dosta se o tome priča, ali prilično odokativno. Naveći svetski stručnjak, nemački virusolog Kristijan Drosten koji je napravio test za SARS, MERS i COVID veruje da će virus nestati tokom leta”.

Dr Nestorović kaže da je na početku epidemije u svijetu bilo 80 odsto blagih slučajeva, a sada ih je 98 odsto.

“Objavljeno je da virus na visokim temperaturama može da preživi jedan i po minut, a u hladovini 18 minuta. Izbegavajte da neko kija u vas. Epidemiolozi kažu da je 15 minuta potrebno da se virus sa rezervoara zaraze prenese na nekoga”, zaključio je Branimir Nestorović.

izvor agencije

Dr Nestorović ŠOKIRAO sve o procjenama SMRTNOSTI korone i o TESTOVIMA… (foto i video)

Doktor i epidemiolog Branimir Nestorović otkrio je sve o virusu korona, kao i Read more

Dr Nestorović, samo 15 je MINUTA dovoljno da se zarazimo, ova aktivnost je NAJRIZIČNIJA… (foto + video)

Pandemija koronavirusa ne jenjava, svakodnevno saznajemo neke novosti o istom... Read more