IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: STARIJI BRAT SPASIO Gagija iz kandži dilera PLATIO DUG sa kamatom… (foto)

Anabela ne propušta priliku da pljune bivšeg djevera, a to čini i Luna, skupa ga optužuju da nikada nije bio dobar brat Gagiju…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak… 08.05.2020… 10: 26… SKANDAL: STARIJI BRAT SPASIO Gagija iz kandži dilera PLATIO DUG sa kamatom… (foto)  

Poslednjih mjeseci Anabela Atijas ne propušta priliku da pljune bivšeg djevera, a to čini i Luna. Optužuju ga i da nikada nije bio dobar brat Gagiju, te da mu nije pomogao kada mu je bilo najteže...

Istina je, međutim, potpuno drugačija.

“Sve što pričaju Anabela i Luna je laž! Da im nije bilo Đoleta, u pojedinim momentima ne bi imali šta da jedu” – otkriva jedan od članova mnogobrojne porodice Đogani koji je insistirao na anonimnosti.

Kako kaže, isključivo Đoletovim zalaganjem, ali i finansijskim sredstvima koje mu je dao, Gagi se iščupao iz pakla droge.

Da je Gagi opasno zaglibio, Đole je saznao od Anabele.

“Anabela je došla jednog dana i rekla mu da se ovaj opasno navukao i zamolila ga je za pomoć. Rekla mu je da ona ne može sama, te da je nebrojeno puta pokušavala, ali nije uspjela, da Gagi nju ne sluša i da misli da će jedino on uspjeti u tome. I bila je u pravu” – ispričao je izvor i nastavio:

“Đoletu je pao mrak na oči kada je to čuo i odmah sjeo u kola i otišao po Gagija. Odveo ga je kod doktora i platio seanse. Čak je na prvoj bio prisutan i on, ali ljekar je nakon toga rekao da njegovo prisustvo više nije neophodno” – ispričao je izvor dobro upoznat sa dešavanjima u porodici Đogani.

Čitaj još:   SKANDAL: Pogledajte šta je osvanulo na ekranu kanala "Arena Sport" odmah nakon utakmice… (foto)

“Iako je Gagi obećao Đoletu da se više neće drogirati, to nije ispoštovao. I ne samo to, nego se zaduživao kod narko-dilera, koji su mu zbog duga i kamate koja je rasla iz dana u dan pretili da će ga ubiti. Dug je narastao na nekih 700 eura i tek nakon što ga je Đole izmirio, ostavili su ga na miru”- kaže izvor...

izvor objektiv. rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more