DETALJI SVIREPOG UBISTVA- BRUTALNO MUČENA , SILOVANA I UBIJENA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija traga za osobom koja je u petak ubila Vinku S. (69) u selu Radenkovac kod Sokobanje, a brat i sestra ubijene žene kažu da mogu da pretpostave ko je usmrtio Vinku.

Naime, Vinko Stojanović, rođeni brat ubijene, kaze za Kurir da je gotovo siguran da je njegovu sestru ubio jedan mještanin, koji ima problema sa alkoholom, a koji se sa Vinkom družio i često je boravio u njenoj kući.

“Pozvao me je bratanac i ispričao šta se desilo”, kaže Vinko. Krenuo sam da uđem, ali me policajac nije pustio da uđem u kuću. Kazao mi je – “nemoj, Vinko. Ne treba to da gledaš”. Posle su mi komšije kazale da je moja sestra bila naga na krevetu. Lice joj je, kazali su mi, bilo neprepoznatljivo. Ne znam čime je ubijena. Vinko kaže da je osumnjičeni S.V. tog dana popio balon vina.

Čitaj još:   BLAM NA RTS: Upravnica Narodnog pozorišta, nije znala da je uživo u TV programu, ZAHTIJEVALA JE DA...(foto i video)

Njeno tijelo, bez odjeće i smrskane lobanje, pronašle su komšije koje su zatvorile vrata i odmah pozvale policiju.

Kako se sumnja, ubica je, najvjerovatnije, čovjek koji je često boravio kod ubijene. Policija traga za S.V. (59), koji je je nakon ubistva nestao iz sela.

Tijelo nesrećne žene poslato je obdukciju, a sumnja se da je ubijena udarcima tupim predmetom u glavu.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});