VREMENSKA PROGNOZA: Nešto COOL što ćete pročitati za vikend dane… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U subodu, nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo sa najvisom temperaturom ponegde i do 30 C…

ISTANBUL: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota… 09.05.2020… 00: 26… VREMENSKA PROGNOZA: Nešto COOL što ćete pročitati za vikend dane… (foto)

Vjetar će biti slab, promjenljivog pravca. Najniža temperatura od 5 C u juznim do 12 C u centralnim predjelima, a najvisa dnevna od 23 do 27 C, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

subota, 09.05.2020.
Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije će biti boljeg raspoloženja i ugodnije će se osjećati. Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene. Obzirom da će tokom dana biti dosta toplije, u odnosu na svježiji jutarnji period, naročito u unutrašnjosti, poželjno je slojevito se odjenuti i ne pretjerivati sa aktivnostima.  

Čitaj još:   STRAŠNO, 4,7 STEPENI PO RICHTERU: Jak zemljotres, zabilježen u blizini Tuzle, osjetio se u Sarajevu, Srbiji, Slavoniji i Baranji...

I u Sarajevu i Beogradu pretežno sunčano i toplije. Vjetar slab, promjenljivog pravca. Najniža temperatura 12 C, najviša dnevna 28 C.

U nedelju i ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo sa najvisom temperaturom ponegdje i do 30 C.

U utorak prolazno naoblačenje, mjestimicno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom, pojačanim sjeverozapadnim vjetrom i padom temperature u većem dijelu zemlje za 7 do 0 stepeni C.

Zatim do kraja perioda u većini mćesta pretežno sunćano, samo je na sjeveru uz promjenljivu oblalnost ponegdle moguća kratkotrajna kisa.

Od četvrtka dnevna temperatura u manjem porastu…

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});