IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dr Darija Kisić, otkrila da im Dr NESTOROVIĆ često stvara GLAVOBOLjE… (foto)

Profesor Nestorović bi bio odličan ministar za optimizam…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 11.05.2020… 00: 05… Dr Darija Kisić otkrila da im Dr NESTOROVIĆ često stvara GLAVOBOLjE… (foto)

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je rekla u emisiji “Hit tvit” da je profesor Branislav Nestorović vrstan stručnjak u svojoj oblasti ali ističe da nije epidemiolog i dodaje da joj je više puta zadavao glavobolju svojim izjavama.

“Nikada struka nije stajala iza izjave da se radi o najsmešnijem virusu. Ja sam i prje toga i poslije toga pričala epidemiološkim rečnikom, ali to se nije toliko čulo u javnosti kao ono što on govori. On bi bio odličan ministar za optimizam”, rekla je dr Kisić.

Ona je rekla da je njegova izjava da izađemo i da se zarazimo ne može da se prihvati.

“Virus jeste slabiji i jeste manja vjerovatnoća da se teže zarazimo, ali je svjesno dovođenje u rizik nedopustivo kada bolest može da se prevenira”, rekla je Kisić.

Ističe da takav koncept i način ne možemo prihvatiti kao mišljenje struke, ali ističe da je profesor beskrajno šarmantan i da bi mnogi zapravo voljeli da je baš takvo stanje, ali i ističe da to zapravo nije stručno mišljenje.

Čitaj još:   PORODIČNE TAJNE OSMANA KARIĆA- OTAC HAJRUDUN, DJED OMER A SIN STEFAN...

“Ni jedan epidemiolog nikada nije imao drugačije mišljenje. Čak se i on uvek slagao sa odlukama Kriznog štaba”, rekla je Kisić, dodavši da ne možemo sebe svesno da dovedemo u rizik posebno kada znamo da može doći do smrtnog ishoda.

izvor novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more