IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Otkriven UZROK SMRTI bebe: Majka je podojila, a kasnije je našla mrtvu! (foto)

Da bi se utvrdio tačan uzrok zbog kojeg je beba preminula naložena je obdukcija.

KANJIŽA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 11.05.2020… 17: 35… Otkriven UZROK SMRTI bebe: Majka je podojila, a kasnije je našla mrtvu!

Sepsa unutrašnih organa uzrok je smrti bebe F.V. koja je imala manje od mjesec dana, a preminula u subotu ujutro u porodičnoj kući u selu Martonoš kod Kanjiže. To je potvrdila obdukcija tijela djevojčice koja je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva iz Subotice, urađena u Centru za sudsku medicinu u Novom Sada, izjavio je zamjenik višeg javnog tužioca Branislav Rankov.

Kako je već izvještavano, tog kobnog jutra majka B.F. (23) je oko pet sati ujutro podojila bebu, ali je poslije izvjesnog vremena primetila da nešto nije u redu, jer beba teško diše, pa je pozvala Hitnu pomoć.

Međutim, kada su u kuću, oko sedam sati ujutro, došli ljekari i policija beba je već bila mrtva. Uviđaj na licu mjesta obavio je i zamjenik višeg javnog tužioca iz Subotice Branislav Rankov, koji je izjavio da na telu bebe nije bilo vidljivih povreda niti bilo koje druge okolnosti zbog koje bi se posumnjalo da je riječ o nasilnoj smrti.

Čitaj još:   UŽAS VELIČANJE RATNIH ZLOČINACA U PAZARU: Navijači Partizana izbačeni sa stadiona... (foto i video)

Da bi se utvrdio tačan uzrok zbog kojeg je beba preminula on je naložio obdukciju. U ponedeljak je potvrdio da je obducent ustanovio da je smrt nastupila prirodnim putem zbog sepse unutrašnjih organa tako u ovoj tragediji nema elemenata krivičnog dela.

Majka B.F. (23) djevojčicu je rodila 14. aprila u bolnici u Senti.

U Martonišu živi u teškim uslovima, izdržava se od socijalne pomoći. Iz prethodnog braka ima još dvoje djece…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more