IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KARLEUŠA nakon Cecinog gostovanja gdje govori o teškom životu djece: Zbog ARKANA SU MNOGA DJECA SIROČAD…

Nakon sinoćnje žestoke emisije na televiziji Pink kada je gostovala pjevačica Ceca Ražnatović, koja je pobijesnila i izrevoltirano napustila emisiju, a nakon čega se oglasila i njena kćerka Anastasija, koja je podržala majku i ispričala svoju ispovijest kao malog djeteta, uslijedila je i osuda pjevačke zvijezde Jelene Karleuše, koja je sa Ražnatovićevom na sudu već dugi niz godina.

– Sve dok osuđeni kriminalci (da, mislim na nanogicu) u ovoj zemlji daju sebi pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih djela, nazivaju “sramotom i maltretiranjem”, ova zemlja će biti sprdnja kao što i jeste. Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali četiri puške uperene u glavu kada je imala četiri godine?! Alo, bre, bagro, alo, bre mutava, policija ne nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado i povlačio oroz.

Čitaj još:   STRAŠNO: Smjena dr Hajdarevića nezakonita, progon na političkoj osnovi...

– Zbog tate Arkana su mnoga djeca siročad! I to je svima jasno! Dosta, bre, ološi! Marš u rupu, polusvijetu! Kao kćerka policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina, stajem u odbranu policije! Ološ se stalno buni što je ološ!? Svetlana Ražnatović je morala da razmišlja o svojoj djeci kada je učestvovala u ub.stvu premijera, pokušaju otmice Željka Mitrovića i mnogih drugih sr.nja! I da objasni svojoj djeci zašto treba zauvijek da šute, a ne još da se k..če i laju gluposti protiv ljudi koji, za razliku od tate Arkana nisu zločinci i kriminalci, već oni koji takvima stavljaju lisice – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

izvor: ekskluziva.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more