IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Otvorene bašte, restorani i kafići druženja raje počela… (foto)

Federalni štab civilne zaštite danas je donio odluku o dozvoljavanju rada, odnosno pružanje usluga ugostiteljskim objektima svih kategorija i hotela…

SARAJEVO: BiH, Ekonomija. Putovanja, Zanimljivosti, vijest, srijeda… 13.05.2020… 08: 15…  SARAJEVO: Otvorene bašte, restorani i kafići druženja raje počela… (foto)

U Sarajevu su u okviru ublažavanja mjera poduzetih na sprečavanju širenja koronavirusa, nakon duže pauze, otvoreni mnogi ugostiteljski objekti, javlja reporter regionalnkog portrala ibalkan.net iz glavnog grada BiH.

Mnogi sugrađani iskoristili u ovu priliku za druženje u baštama kafića gdje su nastojali poštivati i preporučene mjere na sprečavanju širenja koronavirusa, među kojima su i nošenje maski.

Podsjećamo, Federalni štab civilne zaštite danas je donio odluku o dozvoljavanju rada, odnosno pružanje usluga ugostiteljskim objektima svih kategorija i hotelima na otvorenom prostoru (bašte i terase), uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

Čitaj još:   VIC DANA: Navijač Sarajeva se udvarao curi, a kad ništa nije upalilo- odlučio je izvući posljednji adut… (foto)

U ugostiteljskim objektima iz ove naredbe zabranjuje se upotreba i konzumiranje nargila.

Mnogima je ovo bila prilika da izađu na ulice glavnog grada Bosne i Hercegovine te se druže na otvorenom i uživaju u šoljici toplog napitka.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more