STRAŠNO: Još tri fudbalera iz Novog Pazara zaražena korona virusom… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Fudbalski klub Novi Pazar ima još trojicu igrača zaraženih korona virusom, broj oboljelih fudbalera se popeo na šest, rečeno je danas u pazarskom prvoligašu…

NOVI PAZAR: Srbija, Sport, fudbal, Zanimljivosti, vijest, srijeda… 13.05.2020… 11: 15… STRAŠNO: Još tri fudbalera iz Novog Pazara zaražena korona virusom… (foto)

“Bili smo upoznati sa situacijom i zbog vidljivih simptoma kod tih igrača nismo iznenadjeni. Očekivali smo pozitivne testove kod te trojice fudbalera, iako smo priželjkivali suprotno. Nažalost, sve to dodatno otežava dalje naše funkcionisanje i sprovodjenje treninga”, rekao je generalni sekretar Novopazaraca Fikret Medjedović.

Naveo da su obavljeni razgovori sa klupskim ljekarom i štabom koji je odredjen za novonastalu sitauciju i da je procjenjeno da će tu biti zaustavljeno širenje virusa.

Čitaj još:   HAOS: U Kini registrovani novi slučajevi koronavirusa, koji se sad ponaša drugačije ... (foto)

“Nadamo se da ćemo ostati na zadovoljavajućem broju igrača, kako bismo prvenstvo priveli kraju. Taj optimizam baziramo na činjenici da smo radili u odvojenim grupama. Na treninzima i privatno, ostali igrači nisu imali nikakav kontakt sa grupom koju smo pratili”, istakao je Medjedović.

Glavni oprativac Novog Pazara dodao je da su šestorica zaraženih fudbalera u potpunoj izolaciji u gradskoj kovid bolnici.

“Pod budnim su okom lekara. Niko od njih nema teže simptome i svi se dobro osjećaju, pa se nadam da će ubrzo da izadju zdravi i da će da se vrate svojim aktivnostima. Na osnovu svega, vjerujem da neće biti novih slučajeva korona virusa u našem klubu”, kazao je Medjedović.

Prva liga Srbije trebalo bi da bude nastavljena 30. maja utakmicama 27. kola, u kojem će sedmoplasirani Novi Pazar biti domaćin za tri pozicije slabije rangiranom Dinamu iz Vranja…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});