IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strijepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, četvrtak… 14.05.2020… 14: 15… Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

Miloš Nilović Runjo poznat je javnosti još od hapšenja u restoranu “Durmitor” u junu 2017. godine, kada ga je policija tada označila kao člana “škaljarskog klana”.

Miloš Miljanović (33), crnogorski državljanin koji je u ponedeljak oko 17.30 naoružan automatskom puškom uzi i s maskom na licu upao u kafić na Vračaru, a kog policija dovodi u vezu sa “kavačkim klanom”, najverovatnije je na meti držao društvo koje se dovodi u vezu sa suprotnim “škaljarskim klanom”.

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima.

Pretpostavlja se da je Miljanović u kafiću tražio trojicu muškaraca odranije poznatih policiji – Miloša Nilovića Runja, Vojislava Kostića i Nikolu Kovačevića.

Čitaj još:   DRITAN Abazović: Ne interesuje nas šta o POPISU misle sa drugih adresa, BOJKOT je NEPRIMJEREN... (foto, video)

Runja je policija još ranije označila kao člana “škaljarskog klana”, pa se sumnja kako je upravo on bio na meti napadača. Ipak, trojac je uspio da umakne napadaču koji ih je jurio po bašti kafića, no kada su se potencijalne žrtve razbežale, Miljanović je laganim korakom napustio lokal i uputio se ka štek-stanu u Nebojšinoj ulici, gdje ga je policija pronašla i uhapsila. Tokom hapšenja pronađeno je oružje, maska, ali i odjeća koju je napadač nosio.

Javnost je bila šokirana saznanjem da se njemu na teret stavlja samo neovlašćeno posjedovanje oružja, za šta je zaprećena kazna zatvora od dvije do 12 godina.

Pitanje je zašto tužilaštvo nije išlo sa težom kvalifikacijom jer je, osim automatske puške uzi, u stanu u Nebojšinoj ulici u kome je Miljanović uhapšen pronađena i silikonska maska, što ukazuje da je njegova akcija trebalo da se završi likvidacijom…

izor Srbija danas.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   Detalji užasa: Ljubomorni bivši policajac pucao u mladića zbog poruka na mobitelu? Objavili sliku bjegunca, traže ga za pokušaj ubistva... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more