Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strijepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, četvrtak… 14.05.2020… 14: 15… Mafija u strahu da NAPADAČ IZ KAFIĆA ne propjeva, bio bi to težak udarac za… (foto)

Miloš Nilović Runjo poznat je javnosti još od hapšenja u restoranu “Durmitor” u junu 2017. godine, kada ga je policija tada označila kao člana “škaljarskog klana”.

Miloš Miljanović (33), crnogorski državljanin koji je u ponedeljak oko 17.30 naoružan automatskom puškom uzi i s maskom na licu upao u kafić na Vračaru, a kog policija dovodi u vezu sa “kavačkim klanom”, najverovatnije je na meti držao društvo koje se dovodi u vezu sa suprotnim “škaljarskim klanom”.

Njegovo hapšenje moglo bi da bude težak udarac “kavčanima”, koji strepe da bi ovaj Hercegnovljanin mogao da propjeva o nalogodavcima.

Čitaj još:   SLIKE Albanije u ruševinama nakon razornog zemljotresa fotografije surove prirode... (foto)

Pretpostavlja se da je Miljanović u kafiću tražio trojicu muškaraca odranije poznatih policiji – Miloša Nilovića Runja, Vojislava Kostića i Nikolu Kovačevića.

Runja je policija još ranije označila kao člana “škaljarskog klana”, pa se sumnja kako je upravo on bio na meti napadača. Ipak, trojac je uspio da umakne napadaču koji ih je jurio po bašti kafića, no kada su se potencijalne žrtve razbežale, Miljanović je laganim korakom napustio lokal i uputio se ka štek-stanu u Nebojšinoj ulici, gdje ga je policija pronašla i uhapsila. Tokom hapšenja pronađeno je oružje, maska, ali i odjeća koju je napadač nosio.

Javnost je bila šokirana saznanjem da se njemu na teret stavlja samo neovlašćeno posjedovanje oružja, za šta je zaprećena kazna zatvora od dvije do 12 godina.

Čitaj još:   EU IZ BRISELA JASNO PORUČILA DODIKU: Odbacujemo bilo kakve pokušaje poricanja genocida u Srebrenici

Pitanje je zašto tužilaštvo nije išlo sa težom kvalifikacijom jer je, osim automatske puške uzi, u stanu u Nebojšinoj ulici u kome je Miljanović uhapšen pronađena i silikonska maska, što ukazuje da je njegova akcija trebalo da se završi likvidacijom…

izor Srbija danas.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});