DAKLE, EVO KOLIKO ĆE VAM TAČNO PARA USKORO LEĆI NA RAČUN, AKO STE SE PRIJAVILI ZA 100 EURA POMOĆI! (foto i video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zvanično počinje sistem isplata – prvo će se najstarijim sugrađanima uplatiti novac, onda onima koji dobijaju socijalnu pomoć i na kraju ostalima građanima Srbije…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, petak… 15.05.2020… 12: 15… DAKLE, EVO KOLIKO ĆE VAM TAČNO PARA USKORO LEĆI NA RAČUN, AKO STE SE PRIJAVILI ZA 100 EURA POMOĆI! (foto i video)

Pogledajte detaljno objašnjenje i korake koje je potrebno preduzeti za dobijanje jednokratne isplate u iznosu od 100 eura.

U video zapisu koji je objavilo Ministarstvo finansija se nalaze jasne instrukcije za elektronsko prijavljivanje i broj telefona call centra, ali i tačan iznos u dinarima koji će biti uplaćen na vaš račun…

Nekoliko dana nakon 5. juna se predviđa da će cio proces biti završen.

Čitaj još:   Atijas u PROBLEMU: Nina Đogani razbijala sve po stanu, a mala BLANKICA... (foto)

Pogledajte snimak:

Podsjetimo, na račune penzionera danas će leći po 100 eura jednokratne novčane pomoći koju Vlada Srbije daje građanima u okviru ekonomskih mjera za ublažavanje posledica virusa korona.

Ministar finansija Siniša Mali kaže da će nakon pezionera 100 eura biti uplaćeno na račune primalaca socijalne pomoći, a zatim i na račune građana koji su se prijavili onlajn ili preko kol centra 0800 101 100, koji je danas počeo sa radom.

– Želeli smo da prvo novac dobiju najstariji sugrađani koji su tokom epidemije virusa korona imali težak period iza sebe. Ovo je način da im zahvalimo – rekao je Mali.

On je podsjetio da za penzioneri i primaoce socijalne pomoći nije bila potrebna nikakva prijava, već su oni po automatizmu dobili pomoć.

Za ostale građane onlajn prijava počela je u sredu 13. maja, a kol centar počeo je da radi jutros…

Čitaj još:   BEOGRAD: SRBIJA, VRAĆA REDOVNI VOJNI ROK, kreću prve regrutacije, oglasilo se MINISTARSTVO ODBRANE...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});