IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPLIVALA TAJNA UBIJENE DIREKTORKE ŠKOLE: Suprug ubica imao OVAJ ZAHTJEV! (foto)

Supružnici imaju dvoje djece i u braku su bili godinama…

ERDEVIK: Regija, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, petak… 15.05.2020… 19: 15… ISPLIVALA TAJNA UBIJENE DIREKTORKE ŠKOLE: Suprug ubica imao OVAJ ZAHTJEV! (foto)

Branislava Gnjidić (49), direktorka osnovne škole “Sava Šumanović” u Erdeviku prije nekoliko dana napustila je svog supruga Predraga Gnjidića (53) i vratila se u Erdevik da živi kod svoje majke. Kako saznajemo Gnjidić ju je ubio kada je saznao da ona ne želi da mu se vrati i da je u vezi sa Miroslavom Bojićem (56), inače školskim i njenim vozačem.

Kako saznajemo Predrag je juče otišao kod Branislave i njene majke da je moli da se vrati kući i da se pomire, međutim ona je to odbila.

Njih dvoje inače imaju dvoje djece i u braku su godinama.

Nakon toga Predrag, koji je inače radio kao lovočuvar, uzeo je oružje i krenuo u krvavi pir. Došao je oko 9.30 sati jutros do škole u kojoj Branislava radi. Prvo je u dvorištu škole usmrtio Bojića sa kojim je Branislava bila u vezi, a potom otišao u njenu kancelariju na prvom spratu, pa ubio i nju!

Kako pričaju mještani Predrag je zločin počinio pred svjedocima – pred sekretaricom direktorke i domarom škole.

Čitaj još:   NIKOLAIDIS- Kako je to moguće?! BOGAT SAM A UTAPAM SE...

Mještani za Branislavu imaju samo riječi hvale, kažu da je prije dvije godine postala direktorka škole, a da je prije toga radila kao učiteljica.

– Mnogi su bili razočarani što im više neće predavati kada je postala direktorka. Jako su je voljela djeca – kažu mještani.

BROJANI Mještani i za supruga koji je počinio krvavi pir kažu da ga ne znaju kao nasilnog.

I Predrag i Branislava i vozač Miroslav Bojić živjeli su u Šidu, a Bojić i direktorka su se najvjerovatnije zbližili jer ju je on svakog dana vozio kući s posla.

Bojić je inače radio kao školski vozač, jer ovu školu pohađaju i djeca iz okolnih sela, međutim vozio je i Branislavu svakog dana kući dok je živkela sa suprugom i dkecom u Šidu.

izvor Espreso.rs/Blic

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more