IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAT SE NASTAVLJA- ČEDA: Učestvovala si u UBISTVU Đinđića! CECA: Cmizdriš po emisijama!

Lider LDP Čedomir Jovanović teško je optužio pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović da je znala za plan za oba atentata na premijera Zorana Đinđića, o prvom, koji je bio neuspješan kod hale Limes, i drugom, kada je ubijen, ali da je o tome ćutala! On je nju praktično optužio i da je saučestvovala u atentatu na Đinđića! Ni Ražnatovićeva mu nije ostala dužna.

Naime, Jovanović je na TV Hepi Cecu nazvao „mafijašicom“ i rekao da je ona nakon ubistva Đinđića dala iskaz u policiji i potvrdila da je znala za atentat, te da je poslije nje istu priču potvrdila i njena sestra Lidija Ocokoljić.

– Znala je da će Zoran biti ubijen, od nje su tražili da da izjavu kad se to desi da su bili kod nje u kući. Prije Limesa i poslije Limesa potpisala je tu svoju izjavu. Sad treba da odgovara za to, ili sam ja sadista – naveo je on.

Odgovarajući na optužbe Ražnatovićeve da se viđao sa pripadnicima zemunskog klana, Jovanović je rekao da se sa njima vidio dvaput, ne objašnjavajući razloge.

Jovanović je podvukao da ubistvo premijera nikad ne zastarijeva:

– Što pričamo 17 godina o tome, zato sam ja nezaobilazan. Taj 12. mart nikad ne zastarijeva, znaju da sam svjedok koji diše i živi za nastavak suđenja i potpuno kažnjavanje svih odgovornih za Zoranovo ubistvo i patnje ove zemlje – naveo je on, dodajući da je Ceci više prećutao nego što je rekao.

Čitaj još:   ČEDA OTKRIO POSLEDNJE RIJEČI SLOBODANA MILOŠEVIĆA DOK JE BIO U SRBIJI

– Ona je za mene dio svijeta i svojih prijatelja kojih se ne odriče. Meni ni Legija nije mogao ništa da priča, ne može ni ona. Duga je kolona onih koji su se provukli poslije 12. marta.

Komentarišući Cecino poznanstvo sa pripadnicima zemunskog klana, lider LDP kaže da ona zato nije kompetentna da dijeli pravdu i poziva boga, i to sa naslovnih strana.

– Legija, divni junak. Zvezdan Jovanović sam potpisao izjavu, otvara mjesto gdje je upucavao pušku. Otkopali Ivana Stambolića. Ne odriče se prijatelja? – rekao je Jovanović i dodao da on nije iz Žitorađe da mu „Šilerova bude centar svijeta“, te da je Ražnatovićevoj Šilerova mnogo više značila i da se zato „prijatelja ološa ne odriče“.

Na ove teške optužbe Ceca je za Kurir rekla:

– Ja sam njemu pred cijelom nacijom u emisiji, oči u oči, rekla sve što sam imala. On je takođe imao dva i po sata da kaže preda mnom sve što je želio. On je taj koji sada ide po televizijama da cmizdri i pokuša dodatno da se opere. Ja nemam namjeru ništa slično da radim.

Čitaj još:   IZA REŠETAKA Napadači na MESUTA Ozila i Kolašinca: Dobili više od 100 godina zatvora, ovo su ta lica (foto i video)

Izvor: Kurir

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more