IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Opšta tuča u Starom gradu, gađali policiju flašama i čašama… (foto)

Policija došla da uvede red, odbili da prekinu tuču da bi isti krenuli da su sukobljavaju sa policajcima, koje su gađali flašama i čašama…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijest, subota… 15.05.2020… 12: 35… BUDVA: Opšta tuča u Starom gradu, gađali policiju flašama i čašama… (foto)

Budvanska policija uhapsila je nekoliko osoba, aktere opšte tuče koja je pola sata iza ponoći izbila u starogradskom lokalu. 

Interventna jedinica bila je primorana da upotrijebi sprej, jer je nekoliko osoba napalo policajce, koji su pokušali da ih razdoje. 

Grupa Budvana se navodno potukla, a interventna jedinica je pozvana, jer je inventar terase pobacan na sve strane, a mladići su nasrtali jedan na drugoga. 

Kako je redakcijama pojedinih medija kazano nezvanično kada je policija došla učesnici tuče su odbili da prekinu da bi potom krenuli da su sukobljavaju sa policajcima.

Čitaj još:   Dolazak OVOG SRBINA na poziv Milana Bandića, atmosferu u Zagrebu doveo DO USIJANJA...

Dio njih je stao iza šanka i gađao policiju flašama i čašama.

Medijima je potvrđeno u budvanskoj policiji da će protiv dva Budvanina biti podnijete krivične prijave zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti...

izvor vijesti.me