POLICIJA traži ovog ČOVJEKA zbog UVREDLJIVOG grafita na DŽAMIJI u Zagrebu

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nepoznati muškarac od 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visok oko 180 centimetara

Policija traži muškarca sa slike, jer kako kažu, sumnjaju da on ima saznanja o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici.

“U ponedjeljak, 23. marta 2020. godine, oko 22 sata u Zagrebu, u Gavellinoj ulici, nepoznati počinitelj počinio je kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu vjerskog objekta”, piše policija, prenosi Index.hr.

Iako policija to ne spominje u saopćenju, u Gavellinoj ulici u Zagrebu nalazi se džamija. Na njoj su 24. marta osvanuli uvredljivi grafiti – ispisane su uvredljive poruke o Aliji i Bakiru Izetbegoviću.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom krivičnom djelu.

Čitaj još:   POMOGAO ZVORNIČKOG KRVOLOKA: Vožd iz Laktaša šuti kao zaliven...

Nepoznati muškarac je starosti od 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visok oko 180 centimetara, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

“Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.

Informacije građani mogu dostaviti i anonimno”, objavila je policija.

izvor: SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});