AMFILOHIJE PONOVO VRIJEDJA…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

AMFILOHIJE IDE U KONAČNI OBRAČUN S ĐUKANOVIĆEM: “On Crnu Goru hoće da pretvori u DEMONSKU, SATANSKU ZAJEDNICU”

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije poručio je danas da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović “propovijeda satansku Crkvu i hoće Crnu Goru da pretvori u demonsku, satansku zajednicu”.

Mitropolit Amfilohije istaknuo je u Cetinjskom manastiru da bezbožnici koji se odriču života svetoga Petra Cetinjskoga i krštene Crne Gore i svih Crnogoraca, svih Srba kroz vijekove, hoće da stvaraju svoje satanske crkve.

Mitropolit Amfilohije naveo je da vlast danas ponovo “skreće na bezbožni, satanski, antibožiji, antihristovski put, antipetrovski, antisvetosavski, antipetronjegoševski put, ali da je svetinja moćna i neprolazna”.

Podsjetivši na riječi iz “Luče mikrokozme” da “Pitagori i Epikuru grabe iskru nebu božanstvenu i sele je u skotsko mrtvilo”, on je rekao da je to ono što radi danas vlast u Crnoj Gori – seli Crnu Goru u skotsko mrtvilo, ništavilo i u isto vrijeme temelji budućnost Crne Gore na bogoubilaštvu i bratoubilaštvu, na onome što je urađeno ovdje u vrijeme i poslije Drugoga svjetskoga rata.

Čitaj još:   CRNA GORA: ZNA SE KO ĆE KOJI RESOR PREUZETI U NOVOJ VLADI...

“Na tome temeljiti budućnost Crne Gore – to može samo neko ko je izgubio pamet, ko je satanizovan”, rekao je mitropolit Amfilohije.

izvor: SB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});