STRAŠNO: Princ Hari doživio nervni slom- hitno odveden na psihijatrijsku kliniku! (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Princ se osjeća se potpuno izgubljeno…

LOS ANGELES: Svijet, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 20. 05. 2020… 18: 21… STRAŠNO: Princ Hari doživio nervni slom- hitno odveden na psihijatrijsku kliniku! (foto)

Prema pisanju stranih medija, britanski princ Hari doživio je nervni slom i hitno je prevezen u psihijatrijsku kliniku.

Princu Hariju se, piše magazin “Gloub”, stanje pogoršavalo godinama, pogotovo nakon što je proveo 10 godina služeći u vojsci, a “kap koja je prelila čašu” bila je odvajanje od kraljevske porodice i vrlo težak potez koji je donio kako bi zaštitio suprugu Megan od britanske javnosti i medija koji joj nisu bili naklonjeni.

I sam je u jednom trenu priznao kako ne želi da se njegovoj supruzi desi ono što se dogodilo njegovoj majci, prenose mediji.

Čitaj još:   OTKRIVEN IDENTITET UBICE : Ubijeni Željko Kovačević iz Banjaluke od ranije poznat policijskim organima...

– Hari je sam priznao da ne može da vjeruje koliko mu se život promijenio i izokrenuo naglavačke. Megan ga je prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje kako bi ona mogla da slijedi svoj san da postane holivudska glumica— ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru – rekao je izvor, prenosi hrvatski mediji.

Dodao je kako se princ Hari osjeća izgubljeno i usamljeno, jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

Jedini ljudi koje vide su zvjezde sa A liste, sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala super zvijezda – rekao je i opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

– Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u SAD kad se završe mjere karantina, što ga je dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lječenje mentalnih bolesti.

Čitaj još:   UŽAS : Tijelo muškarca pronadjeno u lokvi krvi

Čuo sam da boluje od PTSP- a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala – rekao je izvor…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});