Mrtav pijan, izazvao dvije saobraćajne nesreće: Izmjerena mu REKORDNA količina alkohola u krvi… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija u je u Istočnom Sarajevu uhapsila M.V. koji je mrtav pijan izazvao dvije saobraćajne nesreće, saopšteno je iz policije…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, četvrtak… 21. 05. 2020… 13: 51… Mrtav pijan izazvao dvije saobraćajne nesreće: Izmjerena mu REKORDNA količina alkohola u krvi… (foto)

U obadvije nesreće nije bilo povređenih, ali je pričinjena materijalna šteta

Predhodno je policija u Istočnom Sarajevu uhapsila M.V. koji je mrtav pijan izazvao dve saobraćajne nesreće, saopšteno je iz policije.

Vozač M. V. imao je nevjerovatnih oko 4,1 promil alkohola u krvi i predstavlja jedan od rekorda u Republici Srpskoj kada je u pitanju količina alkohola u krvi.

“On je juče upravljajući automobilom ‘golf 3’ izazvao dvije saobraćajne nezgode. Prva nesreća je bila u mjestu Donji Kotorac kada je automobilom udario u stub ograde i reklamni pano ugostiteljskog objekta i zatim se udaljio sa lica mjesta”, pojasnila je portparol PU Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Čitaj još:   PUNICA U AKCIJI: Ferida, uzela zetovu, karticu i digla Adnanu 13.000 KM...

Ona je dodala da se druga nesreća zatim dogodila u mestu Vojkovići u Istočnoj Ilidži kada je prešao u suprotnu traku i udario u automobil “reno”.

U onačnici su obadvije nesreće nije bilo povređenih, ali je pričinjena veča materijalna šteta…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});