IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPETO U GRADU POD MARJANOM: VELIKA AKCIJA U SPLITU Hapšenja uz duž i poprijeko… (foto)

Priveden i čovjek koji je preživio dva atentata!

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, petak… 22. 05. 2020… 16: 51… NAPETO U GRADU POD MARJANOM: VELIKA AKCIJA U SPLITU Hapšenja uz duž i poprijeko… (foto)

Na nekoliko lokacija u Splitu u toku su pretrage stanova nakon uhićenja više osoba iz kriminalnog miljea koje provode inspektori Službe organiziranog kriminaliteta PU splitsko- dalmatinske u koordinaciji s regionalnim uredom USKOK-a Split…

Kao šefa zločinačke udruge koja se bavila paljevinama lokala i trgovinom drogom priveli su Deana Majstorovića zvanog Điđi, poznatog i po starom imenu Dean Martedić i po tome što je preživio dva atentata.

Osim kao žrtva u policijskim evidencijama je upisan i kao diler 17 kilograma marihuane za što je i odslužio zatvorsku kaznu. Osim njega u srijedu ujutro su u pritvorsku jedinicu dovedeni Luka Buzdovačić zvani Sken i Ivan Šunjić.

Čitaj još:   DANIJEL Živković– predvodnik novog talasa mladih kadrova u DPS- u... (foto)

Buzdovačić je poznat po pucnjavi ispred popularnog kafića “Krom” kada su on i Željko Rajić, šef zločinačke udruge koji je trenutno u istražnom zatvoru, na splitskim Bilicama ranili tri osobe. Najmlađi uhićeni Ivan Šunjić ima u dosjeu presudu zbog dilanja kilograma marihuane kada je kažnjen dobrotvornim radom.

Pretrage stanova su se odvijale u Dubrovačkoj, Ćiril Metodovoj i Rendićevoj ulici te na predjelu Firula i Kmana. Sudjelovala je kriminalistička i interventna policija…

izvor Jutarnji list.hr

SPLIT Napadnut zbog tetovaže cara Lazara…

Incident u kome je Aleksandra grupa od desetak Hrvata napala, Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more