IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJKA NAKON STRAVIČNE NESREĆE : “VRIJEDI LI ŽIVOT MOG SINA DVA BOKSA CIGARA?!”

Ispovjest oca poginulog Nikole Đorđevića (28) iz Bresnice kod Čačka: Uzalud juče zvonio telefon, znao sam da nešto nije u redu. Planirao je svadbu, a sad ga ispraćamo u vječnu kuću.

Kuknjava majke Svetlane, teški uzdasi oca Miladina, jecaji neutešne sestre Nevene, plač djevojke Jovane… parali su danas muklu tišinu u porodičnom domu Đorđevića u selu Bresnica kod Čačka.

Oplakivali su sina, brata, nevjenčanog supruga Nikolu (28), koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak ujutru oko 7.30 časova na Ibarskoj magistrali u Preljini, kada je na njegov auto iz suprotnog pravca naleteo Esad Fejzović (41) iz Tutina, koji je bježao od policije, jer je u autu prevozio nekoliko bokseva cigareta bez akcize.

– Pa zar život mog sina vrijedi dva boksa cigara? Pitam se i nemam odgovora. Šta da kažem, da ga je policija ubila? Jurili su švercera 14 kilometara, a on je pri brzini od 130 kilometara na čas direktno udario u Nikolin auto i ubio mi dijete – rekao je Nikolin otac Miladin.

Čitaj još:   Drama: Snaha vukla svekrvu po stanu i udarala je po glavi

Nesrećni otac video je tijelo mrtvog sina u mrtvačnici čačanske bolnice.

– Tjerao sam ga da sa djevojkom ode iz sela. Nije želeo da napusti roditelje, svoju djedovinu. Jovana mu je djevojka, dobro čeljade. Planirali su svadbu. Ova korona je odložila veselje. Sad bi trebalo da se spremamo za svatove, a ovako dočekujemo mrtvog Nikolu. Sutra ga ispraćamo u vječnu kuću – govorio je Miladin.

– Gonićemo tog čovjeka koji je izazvao udes i tražićemo maksimalnu kaznu za njega. 

Sahrana je zakazana za subotu na Akšanskom groblju u Bresnici.

izvor: agencije