IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVA: Preživjeli pada aviona o hororu koji su videli SVOJIM OČIMA… (foto i video)

TRAGEDIJA, VIDEO SAM SAMO VATRU, ČULI SU SE KRICI I DJECE I ODRASLIH…

KARAČI: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, subota… 23. 05. 2020… 11: 51…  STRAVA: Preživjeli pada aviona o hororu koji su videli SVOJIM OČIMA… (foto i video)

Za sada se zna da su dva putnika preživela

Najmanje 97 osoba je poginulo kada se avion pakistanske nacionalne aviokompanije sa 99 putnika i članova posade srušio se na stambenu četvrt u Karačiju, rekli su lokalni zvaničnici.

Za sada se zna da su dva putnika preživela, među kojima je i Zafar Masud, predsjednik Banke Pundžaba koja je saopštila da je on pretrpio prelome ali da je “sveijstan i da dobro reaguje”. Drugi preživeli je inženjer Muhamed Zubair.

Rekao je za medije da je pilot pokušao da sleti kada je na kratko avion dotakao tlo, nakon čega je uzleteo. Poslije 10 minuta pilot je obavestio putnike da će pokušati da sleti ponovo a zatim je avion pao pri dodiru sa pistom, rekao je Zubair u izjavi koju je dao iz kreveta u bolnici u Karačiju.

Čitaj još:   Turisti iz Vuhana stigli u BiH: Autobus s Kinezima sutra u Sarajevu, doktori sve pregledaju... (foto)

-Sve što sam mogao da vidim oko sebe bili su vatra i dim. Čuo sam krike sa svih strana. Djece i odraslih. Vidio sam samo vatru. Nisam vidio ljude, samu sam čuo njihove krike, ispričao je on.

Kaže da je otvorio sigurnosni pojas i da je krenuo ka svijetlu a zatim skočio.

-Morao sam da skočim tri metra da bih došao na sigurno, rekao je preživjeli.

Avion tipa “Erbas A 320” srušio se na stambeno predgrađe Karačija vraćajući se iz Lahorea. Prema dosadašnjim saznanjima povređeno je 11 žitelja predgrađa na koje se srušio avion i oni se nalaze u stabilnom stanju…

izvor agencije APC

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more