PRONAĐENO 10 KG DROGE: Državljani BiH uhapšeni u Njemačkoj… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija je nakon rutinske kontrole uhvatila trojicu državljana BiH koji su u automobilu imali više od deset kilograma narkotika…

INGOLŠTAD (Njemačka): Svijat, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, nedelja… 24. 05. 2020… 13: 51… PRONAĐENO 10 KG DROGE: Državljani BiH uhapšeni u Njemačkoj… (foto)

U gradu Ingolštadu u Njemačkoj policija je nakon rutinske kontrole uhvatila trojicu državljana BiH koji su u automobilu imali više od deset kilograma narkotika, te još različitih vrsta droge ali u znatno manjim količinama…

Sa njima u autu je bio i četvrti muškarac, čiji identitet policija nije mogla utvrditi. Nakon pregleda određen im je pritvor, a presuda se očekuje naredne sedmice, prenosi Avaz.

Gdje je tolika količina droge bila namjenjena i kome za sad je nepoznanica a još veće je pitanje kako i na koji način je dospjela do Ingolštata, obzirom da su u vrijeme korona virusa granice uglavnom bile zatvorene i strogo čuvane.

Napomenimo da Njemačka nije ograničavala kretanje za sve vrijeme korona virusa pa se pretpostavlja da je stigla iz nekih drugih gradova Njemačke.

Čitaj još:   SULEJMAN Ugljanin, traži da na idućim izborima, Sandžak bude zasebna politička i teritorijalna cjelina...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});