IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOLEGE OKRENULE LEĐA: Pjevača prijatelji napuštaju, ovo su razlozi… (foto)

Nije se promjenio nakon nesreće prema pisanju brojnih medija…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 25. 05. 2020… 12: 31… KOLEGE OKRENULE LEĐA: Pjevača prijatelji napuštaju, ovo su razlozi… (foto)

Pjevaču Darku Laziću su brojne kolege i prijatelji navodno okrenuli leđa jer se on, prema pisanju medija, uopšte nije opametio i opet se igra sa sudbinom.

Nakon problema sa zakonom, on se sada suočava s novim neprijatnostima, jer nema ničiju podršku osim kume Andreane Čekić.

– Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle poslije njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati – tvrdi izvor.

Daću vam najprostiji primer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka to su Đani i Slađa. Vječito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao.

Čitaj još:   DARKO PROŽIVLJAVA NOVU AGONIJU: Treba novi bubreg, roditelji spremni na SVE...

Isto se tako Milica Pavlović javno žalila da je ljuta na kolegu jer ga zove po nekoliko puta, pošalje i poruku da vidi kako je, a on joj ne odgovori.

Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi! – kaže izvor, pa dodaje:

– I Darko je shvatio da ga kolege izbjegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt...

izvor Sebija danas.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   OVO JE DARKU LAZIĆU SPASLO ŽIVOT: Bori sa 10 STRAVIČNIH POVREDA, a ljekar sad otkrio šta je bilo ključno da pobjedi NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU BITKU!
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more