IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MATURANTI PRAVILI HAOS: Tajna žurku završila u jezeru policija pijane ih izvlačila iz jezera… (foto)

Na kupalištu jezera, nekoliko stotina maturanata slavilo je kraj srednjoškolskog školovanja napravili su pravi haos…

VINKOVCI: Hrvatska, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, ponedeljak… 25. 05. 2020… 13: 31…  MATURANTI PRAVILI HAOS: Tajna žurku završila u jezeru policija pijane ih izvlačila iz jezera… (foto)

U noći između petka i subote na kupalištu vinkovačkog jezera Banja, nekoliko stotina maturanata slavilo je kraj srednjoškolskog školovanja. Policija navodi kako ih se okupilo oko 600, ali u Sportsko- ribolovnom društvu Jezera Banja tvrde da ih je bilo 2.000, javlja Glas Slavonije.

To okupljanje organizovano je u tajnosti, što je potvrdio i jedan od organizatora “tajne norijade”.

“Sve je počelo spontano kada je nas nekoliko razmišljalo kako da proslavimo kraj školovanja, a znali smo da službeno nećemo dobiti odobrenje za skup zbog svega ovog oko koronavirusa. Odlučili smo da se okupimo negdje na Bosutu gde i inače nekada provodimo večeri uz pivo, ali kako smo se raspitivali kod drugih maturanata šta oni planiraju, krug se počeo širiti, da bi na Banji bilo, kažu neki, možda i 2.000 mladih”.

“Neću reći da smo bili baš najtrezniji, neki su i pretjerali, ali, srećom, niko nije nastradao niti, koliko znam, završio u bolnici. Policajci su došli pa smo prvo pomislili da su došli da nas otjeraju ali oni su pazili na nas jer bilo je nekih, nakon nekoliko popijenih piva i rakija, koji su poželili da se kupaju u jezeru. Svaka čast policiji, dobro je obavila posao”, kaže sagovornik.

Jedna djevojka koja je učestvovala u ovoj tajnoj žurki napisala je na svom Fejsbuk profilu:

Čitaj još:   KATASTROFA U SRBIJI: Broj umrlih nikada nije bio veći, 30.000 preminulih u 2021. u odnosu na predhodnu godinu... (foto, video)

“U 5 popodne rečeno nam je od strane policije da odemo na Banju jer nas tamo niko neće dirati.”

Sudeći prema komentarima, Vinkovčani ne osuđuju maturante i shvataju da mladima treba provod, ali su stigle kritike na “kućno vaspitanje”.

izvor Glas Slavonije.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more