STRAVIČNE SCENE: IZ SMRSKANOG AUTA JEDVA IZVUKLI MRTVE SUPRUZNIKE

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Valjevo- Beograd u valjevskom selu Popučke.

Nesreća se dogodila na najužem djelu puta, na mostu preko rijeke Krivošije, nedaleko od trgovine “Europrom” i prelaza preko pruge Beograd-Bar.

Prema prvim informacijama, tu je došlo do direktnog sudara “zastave 101” koja se kretala u pravcu Valjeva i “opel omege” koja je dolazila iz suprotnog pravca. Od siline čeonog udarca, “zastava” se prevrnula i sletjela u kanal pored puta. U tom automobilu nastradali su žena i muškarac, oboje stariji od 50 godina i najvjerovatnije, po nezvaničnim informacijama, supružnici iz Lajkovca, čiji se identitet i dalje utvrđuje.

Nepoznat je i identitet i stepen povreda vozača “opela” koji je sanitetom Hitne pomoći prevežen u Urgentni centar valjevske bolnice.

Čitaj još:   ALBANCI, GREŠKOM OBJAVILI IMENA SVOJIH ŠPIJUNA: NATO bijesan...

S obzirom da su oba vozila od siline udarca bila smrskana, poginule i povrijeđenog morali su da izvuku vatrogasci, koji su isjekli limariju.

Saobraćaj na ovom dijelu puta Valjevo-Beograd i dalje je usporen, a saobraćajna policija vozila usmjerava na alternativne pravce kako bi se, dok traje uviđaj, izbjegli veći zastoji.

izvor: agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});