DRUGARICE IZ ČAMCA: Sa Tijanom Ajfon zbog prostitucije uhapšena i POZNATA MANEKENKA… (foto i video)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mediji bruje o hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate kao Tijana Ajfon kod Bijeljine sa još tri djevojke, među kojima je i manekenka Sofija Gačić…

BIJELJINA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 28. 05. 2020… 20: 18… DRUGARICE IZ ČAMCA: Sa Tijanom Ajfon zbog prostitucije uhapšena i POZNATA MANEKENKA… (foto i video)

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je noćas kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djeovjke koje je vodila na žurku. 

Zajedno sa poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene su, pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji i tri državljanke Srbije.

Uhapšene su S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beograd, J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac i S. Gačić (27) iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu.

Gačićeva i Tijana su dobre drugarice i često putuju zajedno…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 28. oktobar 2018. godine

Treba da podsjetimo, Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja..

Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 eura) u raznim valutama...

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});