IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vremenska prognoza za naredne dane: Temperatura većinom između 6 i 10°C… (foto)

Slaba grmljavina u centralnim, istočnim i sjevernim područjima sa pljuskovima u poslijepodnevnim satima…

SARAJEVO: BiH, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, petak… 29. 05. 2020… 09: 18… Vremenska prognoza za naredne dane: Temperatura većinom između 6 i 10°C… (foto)

Period od 29.05. do 10.06. Promjenljive vremenske prilike nastavljaju se i u narednih 15 dana.

Tokom cijelog dana, širom Bosne će povremeno padati slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Moguća je i slaba grmljavina u centralnim, istočnim i sjevernim područjima.

U Hercegovini se pljuskovi očekuju u poslijepodnevnim satima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, a dnevna između 14 i 24°C.

petak 29.05.2020. godine
Slično kao proteklog dana, uz nestabilno vrijeme i povremenu kišu većina populacije će biti lošijeg raspoloženja. Neuobičajeno niske temperature, izraženije tokom jutarnjih sati, kod hroničnih bolesnika mogu izazvati umjerene poteškoće. Poželjno je posvetiti pažnju odijevanju, te ne pretjerivati sa aktivnostima.

Čitaj još:   SONJA Milatović: Najbolje da DRITAN Abazović napiše kad želi izbore, i to objavi na Urinom Facebook- u ili svom Twitter- u... (foto)

U subotu u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima tokom cijelog dana. Najniža jutarnja temperatura zraka između 5 i 9°C, a dnevna između 14 i 21°C.

U nedjelju prije podne sunčanije na području Krajine i sjevera Bosne. U većem dijelu zemlje pretežno oblačno vrijeme. Na području Hercegovine tokom cijelog dana povremeno su mogući lokalni pljskovi. U Bosni se slaba kiša prognozira u večernjim satima i tokom noći na ponedjeljak. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9°C, a dnevna između 16 i 22°C.

http://iBalkan.net

OPET KIŠA ALI SAMO U…-Vremenska prognoza do petka

U Bosni i Hercegovini jutros je bilo malo do umjereno Read more

STIŽE VELIKO NEVRIJEME: ŽUTO UPOZORENJE za cijelu BiH

Očekivana količina padavina je od pet do 15, lokalno i Read more