IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRUTALNI OBRAČUN: Potukla se dva gosta jedan dobio šaku u glavu i na mjestu stradao… (foto)

Muškarac poginuo u tučnjavi u Sesvetama…

SESVETE ( Hrvatska ): Hrvatska, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 31. 05. 2020… 22: 18… BRUTALNI OBRAČUN: Potukla se dva gosta jedan dobio šaku u glavu i na mjestu stradao… (foto)

Tokom tučnjave koja se dogodila predhodne noći oko 23.15 sati u jednom lokalu u Sesvetama smrtno je stradao 44-godišnji muškarac…

U SUKOBU koji se između dvojice muškaraca dogodio u subotu kasno navečer u ugostiteljskom objektu u Sesvetama smrtno je stradao 44-godišnjak, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Oko 23:15 sati u ugostiteljskom objektu u Sesvetama, u Ulici Krste Hegedušića, prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobila dvojica muškaraca, u dobi od 44 i 37 godina.

U sukobu je 37-godišnjak, prema dosad prikupljenim informacijama, najvjerojatnije rukom udario 44-godišnjaka po glavi, koji je zatim pri padu glavom udario o stol.

Čitaj još:   EMIR SULJAGIĆ OTVORENO O PREDSJEDNIKU HRVATSKE: "Zoran Milanović mrzi muslimane! To je jedna budala, narkoman i alkoholičar" (foto + video)

Uposi hitne medicinske pomoći su po dolasku utvrdili da je 44-godišnjak umro na mjestu događaja.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, priopćila je zagrebačka Policijska uprava.

22.01.2020., Zagreb, Sesvete – Muskarac pao u saht i preminuo. Photo: Matija Habljak/PIXSEL

izvor Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   DANAS I VEDRO I OBLAČNO, TEMPERATURA TEK DO 26 °C: Nestabilno vrijeme sa lokalnim pljuskovima za četvrtak skoro... (foto)