IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VAŠINGTON: Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće bio u podzemnom skloništu … (foto i video)

CNN je u svojoj vijesti, potvrđenoj od strane jednog uposlenika Bijele kuće i pripadnika sigurnosnih snaga, naveo kako je Tramp tokom protesta gotovo sat vremena proveo u podzemnom skloništu…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 01. 06. 2020… 14: 18… VAŠINGTON: Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće bio u podzemnom skloništu … (foto i video)

U vijestima CNN-a se tvrdi da je američki predsjednik Donald Tramp tokom protesta ispred Bijele kuće zbog ubistva crnca Georgea Floyda proveo neko vrijeme u podzemnom skloništu…

CNN je u svojoj vijesti, potvrđenoj od strane jednog uposlenika Bijele kuće i pripadnika sigurnosnih snaga, naveo kako je Tramp tokom protesta gotovo sat vremena proveo u podzemnom skloništu.

Izvori su za CNN potvrdili da su u petak navečer i Melania i Barron Tramp također bili u podzemnom skloništu.

Neki drugi izvor je izjavio kako će u slučaju povećane opasnosti Donald Tramp sa svim članovima porodice biti odvezen u Operativni centar za hitne slučajeve.

Tramp je u subotu na svom Twitter nalogu pohvalio rad Američke obavještajne službe govoreći “da se nije mogao osjećati sigurnijim“.

Čitaj još:   TRAMP, Zaboravio ubistvu Kašogija: Pohvalio, Saudiju Arabiju, Hvala, ovo je sjajno...

Floyd (46) je umro na današnji dan dok je policajac Derek Chauvin klečao na njegovom vratu duže od osam minuta, potom je Minneapolis zahvatio val protesta, koji su se proširili širom SAD-a. Uprkos pozivu na mirne proteste, neki su prerasli u nasilje praćeni pljačkama, paljenjem i sukobima s policijom.

Demonstranti zahtijevaju hapšenje i preostale trojice policajca koji se vide na videosnimcima s mjesta događaja kada je Floyd uhapšen…

izvor agencije CNN

VAŠINGTON: Izbori u SAD, nijedan od kandidata nema 270 elektorskih glasova za pobjedu… (foto i video)

Trenutno nijedan od kandidata na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Read more

PRIJETNJE IZ SAD: AKO NE RASKINU UGOVOR S RUSIMA S- 400 Ankari, slijedi prekid svih veza…

U tursko- američkim odnosima su se često smjenjivala razdoblja drame Read more

Uhapšen muškarac, planirao napad raketom na Bijelu kuću…

"Muškarac iz Džordžije, koji je mijenjao svoj automobil za raketu Read more