IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Danas pripremite jakne i kišobrane… (foto i video)

Danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano i nešto više oblaka očekuje se u centralnim i istočnim područjima…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 03. 06. 2020… 07: 58… Danas pripremite jakne i kišobrane… (foto i video)

Period od 03.06. do 15.06. i narednih dana nastavlja se promjenjivo vrijeme sa povremenom kišom i pljuskovima. Nešto više sunčanih sati bit će na krajnjem jugu zemlje. Obilnije padavine, mjestimično s pljuskovima i grmljavinom moguće su u petak i subotu (05. i 06.06.). 

U ostatku dana postepeni porast oblačnosti u cijeloj zemlji. Tokom poslijepodneva, u Bosni s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegdje se i u višim djelovima Hercegovine očekuju padavine.

Jutarnja temperatura od 7 do 12, na jugu do 15, a najviša dnevna od 18 do 23, na jugu i sjeveru do 26 stepeni.

srijeda, 03.06.2020. godine
U Bosni, jutarnji sati će biti ugodniji od drugog dijela dana, kada su pod uticajem nestabilnog vremena, kod osjetljivih osoba moguće tegobe poput nervoze, glavobolje i iscrpljenosti, zbog čega je poželjno reducirati aktivnosti. Učesnici u saobraćaju također trebaju biti oprezniji u poslijepodnevnim satima. Uz više sunca, u Hercegovini će opšta slika biti ljepša.  

Čitaj još:   Luna u panici: Uhodili su me, sve je snimljeno, strah me je da HODAM ULICOM... (foto)

Četvrtak – umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima naoblačenje, što u Hercegovini, jugozapadnim i ponegdje u sjevernim područjima može uvjetovati kišu. Jutarnja temperatura od 8 do 13, na jugu do 16, a najviša dnevna od 18 do

Petak – umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s kišom u južnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana, u većem djelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinu. Ponegdje u sjevernim područjima i sa pojačanim vjetrom. Temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu do 21 stepena.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more