IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Janjuševa žena se javila nakon Majinog šokantnog poligrafa: Izgovorila je samo 3 rečenice… (foto i video)

– Pa ja ne bih dozvolio Maji da ona dovede Janjuša u kuću. Ona se zabavljala i sa fudbalerima, ali mene lično ni sa kim nije upoznala- prvo je kazao Majin otac…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 03. 06. 2020… 00: 18… Janjuševa žena se javila nakon Majinog šokantnog poligrafa: Izgovorila je samo 3 rečenice… (foto i video)

Janjuševa žena i dalje stoji iza toga da neće da komentariše postupke svog muža…

Ena Janjušević oštro je reagovala na poziv novinara nakon sinoćnjeg poligrafa Maje Marinković, na kojem je priznala da je sa Eninim mužem Markom Janjuševićem bila intimna, te da joj je on obećao da će se razvesti…

 Nemojte da me zovete, rekla sam vam već. Nema potrebe da okrećete moj broj telefona! Nemam nikakav komentar – poručila je Ena nimalo rapsoloženo za Pink.rs.

Maja je nakon poligrafa rekla da će primiti Janjuša u stan ukoliko ga žena izbaci iz porodičnog doma. Međutim, Majin otac Radomir Taki Marinković kaže da ga u svoju kuću ne bi primio.

Čitaj još:   STOPALA VAM OTIČU: Razlog je OVO, evo KAKO da riješite problem...

– Ja sam znao šta će da bude, nisam znao neke detalje. Malo je degutantno meni kao roditelju. NIišta me nije šokiralo, ja sam popio lijek. Oni su krivi podjednako, Janjuš je njoj davao obećanja, Maji je to prijalo, zaljubila se i vidite do čega je došlo… – počeo je Taki.

izvor Pink.rs