VAŽNO: DOBIĆETE 100 EURA IAKO NEMATE VAŽEĆU LIČNU KARTU, SAMO TREBA DA URADITE JEDNU STVAR… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Najavljena je dobre vijesti za sve one kojima su dokumenta istekla, a to je da oni ipak imaju pravo na pomoć od 100 eura…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 03. 06. 2020… 15: 58… VAŽNO: DOBIĆETE 100 EURA IAKO NEMATE VAŽEĆU LIČNU KARTU, SAMO TREBA DA URADITE JEDNU STVAR… (foto)

Važna izmena!

DANAS JE Aleksandar Vučić najavio je dobre NOVE vijesti za sve one kojima su dokumenta istekla, a to je da oni ipak imaju pravo na pomoć od 100 eura.

– Svi oni koji nisu mogli da izvade dokumenta tokom krize, mi prihvatamo ta dokumenta po zakonu. Ali sam tražio način i to je dobra vet za oko 30.000 ljudi i ukoliko do 5. juna budu podnijeli zahtjev za izdavane dokumenta, videćemo da i oni dobiju tih 100 eura. To će naravno biti za 15, 20, 30 dana zakašnjenja. Samo neka izvade tu ličnu, a ta lična neodgovornost i nije nešto čime bi mogli da se hvale”, istakao je Vučić.

Naime, do sada je važilo pravilo da će pomoć od 100 eura dobiti oni građani kojima su istekla dokumenta tokom vanrednog stanja.

Čitaj još:   SARAJEVO Prijem povodom turskog Dana pobjede...

Međutim Vučić je sada najavio da se traži rešenje i za one kojima su dokumenta istekla i mnogo prije vanrednog stanja.

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});