IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

INTERVJU NA N1 ZALEDIO JE EKRANE: “Pola Sarajeva zna ko je ubio Memića”… (foto i video)

“Pola Sarajeva zna ko je tog Memića ubio”, rekao je Zlatko Miletić gostujući u “Pressingu” na N1…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 04. 06. 2020… 11: 18… INTERVJU NA N1 ZALEDIO JE EKRANE: “Pola Sarajeva zna ko je ubio Memića”… (foto i video)

Zlatko Miletić gostujući u “Pressingu” na N1  kazao kako su predmeti ubistva dvojice policajca u Sarajevu, predmeti “Memić” i “Dragičević” veoma slični…

“Istraga dugo traje, dugo se ništa ne dešava. Šta zamjeram staroj Vladi Kantona Sarajevo? To što nisu raspisali nagradu od milion osobi koja će doći sa podacima. Čuo sam od svojih kolega, raznih podataka ima u tom slučaju. A moram reći, pored smjena komesara, do sad, zabrinjava me što nijedan nije završen. To govori da nismo dovoljno kvalifikovani ili se radi o nečemu opasnijem, da ne možemo doći do izvršilaca, da je, možda, upetljan neko iz policije. Čuo sam za neke informacije, da je bilo informacija koje idu u tom pravcu”, kazao je.

“A 800 dana je od smrti mladića u Banja Luci. Toliki policijski službenici, njih 5.000, ne mogu da ga rasvijetle. Može se naći 100 posto. Pola Sarajeva zna ko je ubio Memića”, rekao je.

Rekao je da je čuo određene informacije i za smrt Davida Dragičevića u Banjoj Luci, ali da je potrebno samo malo dobre volje da se problemi riješe i slučajevi završe.

Čitaj još:   SARAJEVO, POZNATA IMENA BUDUĆIH MINISTARA U VIJEĆU MINISTARA BiH: Ambasadorica u SAD- u buduća ministrica vanjskih poslova...

Govorio je Miletić o saradnji sa policijom iz regiona, kazavši da su u jednoj zajedničkoj akciji uhapsili 400 osoba koje su se bavile ilegalnim narkoticima.

“Keljmendi nam je jedini utekao. Nažalost, prije njegovog lišavanja slobode, ja sam došao do informacije da je on, kada je čuo da će biti lišen slobode, zamolio predstavnike jedne ambasade da ga kolima prebace na Kosovo”, izjavio je.

Strane službe su prisutne u BiH, tvrdi Miletić te dodaje da, zbog raznih interesa, gledaju da određene pojave spriječe u svojim zemljama, a “naše kriminalce koriste da dođu do određenih saznanja”…

izvor N1 (SB)

HIT NA MREŽAMA: DIVLJE SVINJE POJELE KOKAIN- SKUPİ NEKI ČVARCI… (foto)

Zanimljiv oglas se prosirio putem društvenih mreža- Neko jako harizmatican Read more