IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRAVIČAN ZLOČIN U Dubrovniku: Pucao na roditelje u teškom su stanju prevezeni u bolnicu… (foto)

Policija je dobila dojavu te je veliki broj policajaca okupirao Gruž…

DUBROVNIK: Hrvastska, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak… 5.06, 2020… 00: 20… STRAVIČAN ZLOČIN U Dubrovniku: Pucao na roditelje u teškom su stanju prevezeni u bolnicu… (foto)

Iz policijske uprave dubrovačko-neretvanske su saopštili kako je došlo do pucnjave u porodičnoj kući kada je 37-godišnjak iz vatrenog oružja pucao u muškarca starog 68 godina i ženu staru 67 godina. Oni su zadobili teške tjelesne povrede te se trenutno nalaze na ljječenju u dubrovačkoj bolnici.

U porodičnoj kući u dubrovačkom naselju Šipčine u srijedu je oko 23 sata iz vatrenog oružja 37- godišnjak pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju i teško ih ozlijedio, javila je u četvrtak policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o roditeljima 37-godišnjaka.

Ozlijeđeni su na liječenju u dubrovačkoj bolnici, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ističu da je 37-godišnjak uhićen ubrzo nakon pucnjave.

Po pisanju lokalnih medija, skrivao se u drugom objektu.

Čitaj još:   OJAČAJTE IMUNITET: Zaštitite se na vrijeme od PREHLADE i GRIPA... (foto)

Pod kriminalističkom je obradom u prostorijama policije, a tereti ga se za teško ubojstvo u pokušaju…

Slobodna Dalmacija piše kako je svemu prethodila svađa. Poznanici sina kažu kako njegovo ponašanje nije ničim iskakalo iz uobičajenih okvira, ni sami ne veruju šta je uradio znajući ga kao tihog i posve običnog mladića.

Pretpostavlja se da je pucao iz očevog pištolja, za koji je znao gde se nalazi.

Policija nastavlja s kriminalističkom istragom. Muškarc se tereti za teško ubistvo u pokušaju, a što je dovelo do ovog stravičnog čina, još nije poznato. Neslužbene informacije kažu da muškarac nije bio kažnjavan niti je bilo prijava porodičnog nasilja…

izvor Slobodna Dačmacija.hr