Samir Sevlić došao letom iz Švedske: Poginuo sa majkom i zetom u smrskanom Citroenu… (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

TRAGEDIJA Obavljene dženaze u Donjoj Puharskoj…

PRIJEDOR: BiH, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, subota… 06. 06. 2020… 21: 48… Samir Sevlić došao letom iz Švedske: Poginuo sa majkom i zetom u smrskanom Citroenu… (foto)

U Citroenu smrtno stradali Samir Sevlić njegova majka Muhiba i zet Drago Timarac…

U saobraćajnoj nesreći su se Citroen  i Audi sudarili s kamionom sa prikolicom, nakon čega su sletjeli s ceste. Danas će biti izvršena obdukcija tijela nastradalih.  

I Timarčeva supruga je trebala biti s njim na putu, ali je odustala od putovanja. Više detalja znat će se nakon izvještaja policijskih istražitelja i vještaka saobraćajne struke.

Na mezarju Donjoj Puharskoj u Prijedoru danas je 13:30 sati klanjana dženaza Samiru Sevliću, koji je u srijedu u nesreći kod Lukavca poginuo zajedno sa svojom majkom Muhibom i zetom Dragom Timarcem.

Čitaj još:   SIPA, UHAPSILA RATNOG ZLOČINCA: Mitrović Tadija, nemilosrdno ubijao Bošnjake...

Timarac je na tuzlanski aerodrom išao po rodbinu koja je doputovala iz Švedske. Nažalost, desila se saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli.

Sevlić je prije rata je imao butik u Prijediru. Poslije rata živio je u Švedskoj, a potom na Tajlandu i u Australiji.

Majka mu je živjela u Švedskoj.Uvijek je bio izuzetno vezan za Prijedor. Zbog toga je kupio karte za prvi let Wizz Aira iz Švedske za Tuzlu, ali je nastradao na puru za Prijedor.

Brojni Prijedorčani danas su se i putem društvenih mreža oprostili od Sevlića, njegove majke i zeta…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});