Zanimljivosti

TUGA I SUZE: Legendarni “Pajo” direktor Bokserskog kluba iz Pazara stradao u užasnoj nesreći… (foto i video)

Direktor Bokserskog kluba Mladost iz Novog Pazara Muamer “Pajo” Nailović nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Sarajeva…

SARAJEVO: Regija, Crna Hronika, Sport, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, utorak… 09. 06. 2020… 11. 11… TUGA I SUZE: Legendarni “Pajo” direktor Bokserskog kluba iz Pazara stradao u užasnoj nesreći… (foto i video)

Bio je i najbolji sportista rodnog grada…

Užasna vest stigla je iz Sarajeva – direktor Bokserskog kluba Mladost iz Novog Pazara Muamer Nailović (57) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Sarajeva.

Legendarni “Pajo” je u udesu zadobio teške i višestruke telesne povrede, a sarajevski lekari za njegov život borili su se dva dana.

Direktor Bokserskog kluba Mladost iz Novog Pazara Muamer “Pajo” Nailović (57) nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Sarajeva. Popularni “Pajo” je u udesu zadobio teške i višestruke tjelesne povrede, a sarajevski ljekari za njegov život borili su se dva dana.

Bokser koji je bio i prvak države, godinama je nastupao za BK Novi Pazar, a najveći dio bokserske karijere proveo u ekipi Mladosti, a nosio je i dres Kablova iz Jagodine (tadašnjeg Svetozareva).

Legendarni bokser nastupao je u više kategorija, od poluvelter do poluteške, a bio je prvak Srbije i najbolji sportista Novog Pazara za 1986. godinu.

Nakon trenerske karijere, Nailović se posvetio upravljanju klubom u kojem je napravio prve bokserske korake. i obavljao je funkciju sportskog direktora Mladosti. Muamer je imao ugovoren veteranski meč protiv veoma iskusnog protivnika, nažalost, ovoga puta nije stigao da uđe u ring.

Izvor iBalkan.net / Kurir sport.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

VIC DANA: Nakon snažnog zemljotresa, Mujo nazvao pajda Franju u Hercegovini, da ga pita kako je, onda- urnebes… (foto)

Nasmijte se uz naš odabir vica dana! MOSTAR: Regija, Zanimljivosti, subota, 04, 05. 2024…17: 42……

2 sata ago

Užasne vijesti: Tragedija u porodici poznatog košarkaškog trenera, PRIJAVIO NESTANAK SINA, onda je pronađen mrtav… (foto)

Trener je alarmirao policiju dan prije nego što je otkriven tragičan ishod... BEOGRAD: Srbija, Crna…

3 sata ago

‘Crnogorski štab’ u Foči: Kako se sumnja, svaki grad u Crnoj Gori ima na hiljade, onih koji su počinili zločine u Bosni‘… (foto, video)

Crnoj Gori predate hiljade stranica o učešću crnogorskih vojnka uzločinima u Bosni i Hercegovini... PODGORICA:…

4 sata ago

Dnevni horoskop za 5. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan se…

6 sati ago

ĆAMIL Duraković objavio snimak sa SNSD- ovog skupa: Čulo se “OJ ĆAMILE NISI VIŠE GLAVNI, POBIJEDIO NAROD PRAVOSLAVNI’… (foto, video)

Potpredsjednik bh. entiteta RS Ćamil Duraković objavio je snimak o kojem je ranije govorio da…

7 sati ago

This website uses cookies.