IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SNAŽNO NEVRIJEME: Grad uništio voćnjake, malinjake, potop HITNO UPOZORENJE RHMZ… (foto i video)

Nevrijeme koje su meteorolozi najavili za ovo popodne, već je zahvatilo pojedine dijelove…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje vijesti, srijeda…10 06. 2020…20. 41…SNAŽNO NEVRIJEME: Grad uništio voćnjake, malinjake , potop HITNO UPOZORENJE RHMZ… (foto i video)

Nevrijeme praćeno gradom pogodilo je danas selo Lelić nadomak Valjeva, koje se zabjeljelo kao usred zime. Nepogoda sve uništila letinu, malinjake i voćnjake.

Grad je toliko napadao da su dvorišta potpuno zatrpana kao da su pod snijegom. Jak pljusak nije zaobišao ni Kragujevac, gdje je takođe padao grad. Grmelo je i pljuštalo i u Arilju.

Upozorenje RHMZ…

Podsjećamo, Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje na nepogode koje se tokom kasnih poslepodnevnih i večernjih sati očekuje u većem dijelu Srbije.

“Oblačnost koja na području Mačvanskog i Kolubarskog okruga uslov-ljava jake pljuskove, grmljavinu i lokalnu pojavu grada, u narednih sat-dva premeštaće se ka centralnoj Srbiji. U narednih sat vremena na teritoriji Beograda jak pljusak sa grmljavinom, lokalno je moguća i pojava sugradice i grada – navodi RHMZ.

Kiša praćena grmljavinom počela je da pada i u Beogradu, zbog čega su se u pojedinim dijelovima grada i ovog popodneva stvorile gužve na putevima.

Čitaj još:   Vic dana Oženio Đetić mladu iz Srbije...

Nevreme je i u Strelištu kod Pančeva…

izvor: iBalkan.net / RHMZ

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more