IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sačekuša ispred garaže: Čim je izašao iz auta ubica mu je prišao zaklao ga i pobjegao… (foto)

Neki čovjek sjedio je u kolima ispred garaže, nisam vidjela ni potencijalnog ubicu- kaže komšinica čovjeka koji je ubijen…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, subota… 13. 06. 2020… 22. 41… Sačekuša ispred garaže: Čim je izašao iz auta ubica mu je prišao zaklao ga i pobjegao… (foto)

Slobodan Kostadinović brutalno je izboden višestrukim ubodima nožem u vrat i tijelo u četvrtak, kod svojih iznajmljenih garaža na Novom Beogradu,a policija i dalje traga za napadačem.

Komšinica koja je samo desetak minuta prije stravičnog ubistva otišla je da baci smeće, srela je nepoznatog čovjeka kako sedi u kolima ispred garaže, gdje se ubistvo i odigralo.

– Jezivo! Otišla sam da bacim smeće i prošla sam tik uz mjesto, gdje je samo deset minuta poslije Slobodan izboden. Neki čovjek sjedeo je u kolima ispred garaže, ali nažalost nisam vidjela možda potencijalnog ubicu. Vratila sam se u zgradu i nedugo nakon toga čuli smo policiju i Hitnu pomoć- rekla je komšinica dodala- u to vrijeme moj sin se vraćao sa igrališta, ali ništa nije ni video, ni čuo. On je prolazio tačno iznad garaže, kada je napadač u to vreme ubadao nesrećnog čoveka. Mislim da je u pitanju neka osveta, kad je tako zvijerski ubijen – rekla je ona za medije.

Porodica: Ne znamo zbog čega je ubijen. Porodica žrtve za medije kaže da ne znaju motiv ubistva člana porodice.

– Ne znamo zbog čega je ubijen, ali policija radi na slučaju. Takođe, ne znamo ni ko ga je ubio- rekli su Kostadinovići i zamolili nas da ih i mi razumijemo u njihovom bolu.

Slobodan je na mjestu gdje je ubijen izdavao dve garaže. On je s porodicom živio nedaleko od mjesta napada, tačnije u zgradi preko puta…

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. april 2021. godine

izvor srbija danas.rs

SVIREPI ZLOČIN: PRONADJENA MRTVA ŽENA U LOKVI KRVI!

Miloranka (72) pronađena je mrtva u kupatilu u kući u selu Read more

Zadnja naredba noć pred ubistvo ĐINĐIĆA: Pratite njega, gdje se kreće i sa kim se viđa!

Isplivala tajna poslije 17 godina!!! BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Read more