IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIĆ OTVORIO DUŠU: Djeca su teško podnijela razvod koji sam imao… (foto i video)

Prvi put Aleksandar Vučić progovorio o vlastitom razvodu…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, petak… 12. 06. 2020… 22. 41… VUČIĆ OTVORIO DUŠU: Djeca su teško podnijela razvod koji sam imao… (foto i video)

– Svaki čovjek misli da je dobar roditelj. Ja sigurno nisam najbolji, da ima mnogo boljih od mene. Ne mogu da plačem ni kukam jer se ovde radi ali i o uništavanju života jednog dječaka….

Za mene je mnogo važnije da pričam o ljudima, ali kao moram ali i da odgovorim na sve, negdje sam kriv za to što se njemu dešava.

On nije išta zgriješio, to i ne kažu, ne kažu ni da se bahato ponašao, nije ni čašu razbio- kazao je Vučić i dodao:

– Ja sam bio mnogo gori nego on u njegovim godinama. On je kriv što je negdje s nekim bio. Ko ste vi da odlučujete o tome? Riječ je o jednoj ali i groznoj kampanji koju vode ljudi koji su obećali da ću ih zapamtiti. Ali oni nastavljaju prljavu kampanju. Pa ko je sumnjiviji od vas koji ste i zemlju opljačkali – rekao je Vučić.

– Neću da skrećem temu. Ako vas interesuje, da vam ispričam nešto što će svakoga povrijediti. Djeca i kad su mala ne ide uvijek potaman…

Čitaj još:   AVIONI U VAZDUHU, BRITANCI SE SPREMAJU ZA NAJGORE: "Ako Rusija poduzme taj agresivni čin, MI SMO SPREMNI!" (foto, video)

Moja ćerka i sin su teško podnijeli razvod koji sam imao. I onda kad idete kroz sve to, uvijek osjećate neku vrstu krivice, i trudite se, ali uvijek mislite i da to nije dovoljno…

A onda kada vam neko pošalje tu vrstu mafijaške poruke, “nisi ni u stanju svoju djecu da zašitiš”, pa nisu oni Danilu i Milici crtali mete – rekao je Vučić...

izvor srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more