IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Muselera zadobio dvostruki lom noge, van terena do kraja sezone…(foto i video)

Povrede su pretrpjela dvojica fudbalera Galatasaraja i to golman Muslera i napadač Andore…

RIZE: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, ponedeljak… 15. 06. 2020… 14. 41… Muselera zadobio dvostruki lom noge, van terena do kraja sezone…(foto i video)

Golman Galatasaraja Fernando Muslera zbog teške povrede sa fudbalskog terena odsustvovati najmanje šest mjeseci, a na sinoćnjem meču Super lige povrijedio se i Galatasarayev napadač Florin Andore…

U prvom meču nakon pauze izazvane pandemijom COVID- 19 aktuelni turski prvak Galatasaray sinoć je poražen rezultatom 2: 0 i to je bilo na gostovanju kod Rizespora na obali Crnog Mora.

Pored gubitka dragocjenih bodova u utrci za prvaka Turske, Galatasaraj isti meč neće pamtiti po dobru i zbog težih povreda dvojice važnih igrača.

Urugvajski golman Fernando Muslera u jednom duela sa protivničkim igračima je zadobio dvostruki lom noge već danas trebao podvrgnuti operativnom zahvatu.

Iz kluba je saopćeno da se Muslera osjeća dobro, ali da će van terena ostati najmanje šest mjeseci.

Čitaj još:   ŠOK IZ- MOSKVE NOVE MAPE: Kako će izgledati UKRAJINA pod Zelenskim... (foto, video)

I rumunski golgeter Andore je sinoć zadobio povredu koljena desne noge, a dodatne pretrage će pokazati koliko je ta povreda ozbiljna.

Nakon 27 odigranih kola, Galatasaraj se nalazi na trećem mjestu na tabeli turske Super lige sa 50 sakupljenih bodova, a za vodećim Trabzonsporom i Basaksehirom zaostaje šest bodova…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more