IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STRADALA ĆERKA POZNATOG PJEVAČA: Džip je udario u ogradu, PREVRNUO SE i tu je bio KRAJ… (foto)

Imala je samo 27 godina…

TENESI (SAD ): Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, utorak …16. 06. 2020…09. 21…STRADALA ĆERKA PJEVAČA: Džip je udario u ogradu, PREVRNUO SE i tu je bio KRAJ… (foto)

Ketrin Vilijams-Daning, ćerka je poznatog kantri pjevača Henka Vilijamsa mlađeg (71), poginula je u saobraćajnoj nesreći u Tenesiju. Imala je samo 27 godina.

Ketrin je bila najmlađa pjevačeva ćerka, a nesreća se dogodila dok je bila sa suprugom Tajlerom Daningom u automobilu. Ona je u jednom trenutku, iz još uvek nepoznatih razloga, njihov džip je prvo udario u ogradu, a potom se isprevrtao.

Mlada Ketrin je ostala mrtva na licu mjesta od zadobijenih povreda, dok se ljekari i dalje bore za život njenog supruga.

Sa Tajlerom se venčala 2015. godine i sa njim je imala dvoje djece: Boa (5) i Odri (2).

Čitaj još:   POSTALO GADLJIVO: Pred prepunom rivom, bez pardona skinuo kratke pantalone i pokazao golu zadnjicu... (foto, video)

Prije samo tri dana imala je poslednju objavu i na Instagramu posvećenu pokojnoj tetki, sa slikom duge iznad njene nekadašnje kuće u Alabami, a da je njena objava sada je preplavljena oproštajnim porukama.

Na Instagramu je uglavnom objavljivala kako svoje, tako i porodične slike, sa suprugom i djecom; 21. oktobra proslavila je 27. rođendan, a osmjeh sa lica na slikama nije skidala...

izvor agencije APF

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more