ZLOČIN, STRAHOTA, TRAGEDIJA: Muž ubio suprugu pa sebe…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Zločin, strahotu i tragediju, nezapamćene u Cetingradu, pograničnom mjestu prema BiH nedaleko od Slunja, donijelo je u utorak nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja na pragu obiteljske kuće u središtu mjesta.

Smrt je u svojim rukama donio Dragan M. (37). Ubio je suprugu Marinu (36), a potom je istim pištoljem presudio sebi. Zajednička ljubav koju su njegovali još od srednjoškolskih dana naprasno je prekinuta prije nekoliko mjeseci, a s njome su, nažalost, danas otišli i njihovi životi. Iza njih je ostalo troje malodobne djece. Draganova mržnja prema supruzi bila je presudna. Ranije ju je ispoljavao prijetnjama i fizičkim nasiljem, a sada se ona manifestirala u najstrašnijem obliku.

U tragičnom trenutku, nešto prije 8 sati, dvoje djece je spavalo na katu kuće, a gore je bila i Marinina majka, koja ih je otišla obići. Jedno dijete bilo je u školi. Začuli su pucnjeve i sjurili se dolje. Bilo je kasno za sve.

Čitaj još:   DRAMA NA BOSFORU: Prijete glumcu da će mu oteti sina "Bali- beg u VELIKOM problemu..."

Policija je na mjestu događaja tijekom dana izuzela sve tragove te će se na njima provesti vještačenja. Kroz istragu će vjerojatno isplivati i motivi kojima se Dragan vodio tijekom počinjenja groznog zločina. Prve moguće je dao nagovijestiti zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu Dubravko Skolan, koji je rukovodio očevidom.

– U Cetingradu u Ulici dr. Franje Tuđmana 19 došlo je do tragičnog događaja i smrti dvoje supružnika uslijed pucanja vatrenim oružjem. Postoje indicije da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Poginuli su supružnici od 37 i 36 godina. Prema mojim saznanjima, suprug je prijavljivan zbog kaznenog djela prijetnje i nasilja u obitelji prema supruzi, a predmet se vodi kod Općinskog suda u Karlovcu. Događaj se zbio između 7 i 8 sati – rekao je zamjenik županijske tužiteljice Dubravko Skolan, napominjući da će se ostali detalji tek utvrđivati.

Čitaj još:   DETALJI UŽASA nadomak Novog Pazara: Četvero mladih poginulo u stravičnoj nesreći... (foto)

izvor: jutarnji list.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});