IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZLOČIN, STRAHOTA, TRAGEDIJA: Muž ubio suprugu pa sebe…

Zločin, strahotu i tragediju, nezapamćene u Cetingradu, pograničnom mjestu prema BiH nedaleko od Slunja, donijelo je u utorak nekoliko hitaca ispaljenih iz pištolja na pragu obiteljske kuće u središtu mjesta.

Smrt je u svojim rukama donio Dragan M. (37). Ubio je suprugu Marinu (36), a potom je istim pištoljem presudio sebi. Zajednička ljubav koju su njegovali još od srednjoškolskih dana naprasno je prekinuta prije nekoliko mjeseci, a s njome su, nažalost, danas otišli i njihovi životi. Iza njih je ostalo troje malodobne djece. Draganova mržnja prema supruzi bila je presudna. Ranije ju je ispoljavao prijetnjama i fizičkim nasiljem, a sada se ona manifestirala u najstrašnijem obliku.

U tragičnom trenutku, nešto prije 8 sati, dvoje djece je spavalo na katu kuće, a gore je bila i Marinina majka, koja ih je otišla obići. Jedno dijete bilo je u školi. Začuli su pucnjeve i sjurili se dolje. Bilo je kasno za sve.

Čitaj još:   IZ MINUTE U MINUTU: Započelo Đokovićevo saslušanje, čeka se deportacija iz Australije... (foto, video)

Policija je na mjestu događaja tijekom dana izuzela sve tragove te će se na njima provesti vještačenja. Kroz istragu će vjerojatno isplivati i motivi kojima se Dragan vodio tijekom počinjenja groznog zločina. Prve moguće je dao nagovijestiti zamjenik Županijske državne odvjetnice u Karlovcu Dubravko Skolan, koji je rukovodio očevidom.

– U Cetingradu u Ulici dr. Franje Tuđmana 19 došlo je do tragičnog događaja i smrti dvoje supružnika uslijed pucanja vatrenim oružjem. Postoje indicije da se radi o ubojstvu i samoubojstvu. Poginuli su supružnici od 37 i 36 godina. Prema mojim saznanjima, suprug je prijavljivan zbog kaznenog djela prijetnje i nasilja u obitelji prema supruzi, a predmet se vodi kod Općinskog suda u Karlovcu. Događaj se zbio između 7 i 8 sati – rekao je zamjenik županijske tužiteljice Dubravko Skolan, napominjući da će se ostali detalji tek utvrđivati.

izvor: jutarnji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more