IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIJA REKLA „NE“ LUDILU: „Ovo su posljednji izbori na kojima je pobijedio Vučić…“ (fotoi video)

Lider Stranke slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju rekao je da su pred Srbijom sada dva puta…

BEOGRAD: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, ponedeljak 22. 06. 2020…09: 10… SRBIJA REKLA „NE“ LUDILU: „Ovo su posljednji izbori na kojima je pobijedio Vučić…“ (fotoi video)

“Pored svih pretnji, naši podaci sa biračkih mesta jasno govore da je i danas izlaznost nije prešla 42 odsto, a u Beogradu samo 36 odsto. Ovi lažni izbori Vučića nisu uspeli i ovo su poslednji izbori na kojima će on navodno pobediti”, rekao je predsjednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas na konferenciji za medije Saveza za Srbiju.

– Srbija je nedvosmisleno rekla „ne“ ludilu Vučića. Bojkot je ispunio sav svoj smisao, ogolio režim. I danas svi mogu i da vide kako Srbija izgleda- pretnje glasačima, pretnje telefonom, sve je zvanično zabeleženo na više od pet posto biračkih mesta…

Pored svega toga, naši podaci sa biračkih mesta jasno govore da je se danas svela na izlaznost nije prešla 42 odsto u Beograd samo 36 posto. Takva je situacija i u većini ostalih gradova u Srbiji, tj. svugde gde su i građani mogu da dobiju minimum informacija – rekao je Đilas.

Čitaj još:   VELIKE PROMJENE OD 22. MAJA i 1. JUNA: Kada će u Srbiji moći da putuju i šta ih ČEKA NA GRANICAMA... (foto)

Dodao je da “lažni izbori Vučića nisu uspjeli i da je na njih izašlo manje od 50 posto građana Srbije”.

– Ova vlast sa takvom izlaznošću nema legitmitet. Ovo što je se danas i desilo je potvrda što smo mi govorili godinu dana unazad. Ovo je a to je najmanja izlaznost u istoriji moderne Srbije, molim vas da to nikad ne zaboravimo. Ideja vladanja Srbijom mrakom i strahom doživela je danas poraz – konstatovao je Đilas.

Lider Stranke slobode i pravde i jedan od osnivača Saveza za Srbiju rekao je da su pred Srbijom sada dva puta.

Jedan povećanja agresije tenzija, drugi pravljenje jasnih mehanizama oslobođenja medija.

– Ovo su poslednji izbori na kojima je Vucić pobedio, na svakom sledećim izgubiće – kazao je Đilas.

izvor (SB)

Čitaj još:   PRVA ŽRTVA LEDENOG TALASA U REGIONU: Muškarac (50) pronađen mrtav u snijegu...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more