IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Opšti haos ispred Opštine kamenica na policiju ima POVRIJEĐENIH (foto i video)

Napetost u Budvi ne popušta, incidenti ispred opštine huligani nasrnuli na policajca…

BUDVA: Crna Gora, Crna Heonika, vijesti, srijeda,24.05.2020…13. 54… BUDVA : Opšti haos ispred Opštine kamenica na policiju ima POVRIJEĐENIH (foto i video)

I danas tenzije u Budvi. Ispred zgrade opštine prisutne su policijske snage koje obezbjeđuje ulaz, a za razliku od juče, opštinu obezbjeđuje i privatno obezbjeđenje, koje nije dozvolilo smijenjenim Marku Careviću i Krstu Radoviću da uđu u zgradu, zbog čega je došlo do guranja i koškanja.

Formiran je spisak osoba kojima je dozvoljen ulazak. A dok veliki broj građana okupljen je ispred zgrade opštine, a zabilježeni su sporadični incidenti. Đ.Đ. (24) je nakne balnog napada nasrnuo na policajca.

“Đ.Đ. je odbio da postupi po upozorenjima i naređenjima koja su mu izdali policajci. On se javio u medicinsku ustanovu a policija preduzma aktivnosti na utvrđivanju odgovornosti ovog lica”, saopšteno je iz Uprave policije.

Grupa mladića je kako se vidi na snimcima objavljenim na Facebooku pokušala je kamenicama da polomi stakla na zgradi opštine.

U usijanoj atmosferi koja vlada u cijeloj Budvi pred prostorija Hitne pomoći napadnuta je i sestra Vladimira Bulatovića, vršioca dužnosti predsjednika Opštine Budva…

Vršilac dužnosti predsjednika Opštine Vladimir Bulatović zatražio je i od angažovanog obezbjeđenja da spriječi ulazak svih osoba, osim onih koji su navedeni na spisku.

Čitaj još:   IZLET BUZDOVANA i licemerja, demagogije i diplomatske nekulture za bruku Crne Gore... (foto i video)
FOTO: CDM

“Nakon dolaska na posao, isti su dužni da dostave spisak zaposlenih u svojim organizacionim jedinicama, koji će biti proslijeđeni kao službi obezbjeđenja. Napominjem da zbog specifičnosti situacije nije dozvolje ulaz u prostorije skupštinske službe do daljnjeg kao ni odbornicima ni poslanicima, bez obzira na političku pripadnost i način na koji se legitimišu”, naveo je Bulatović.

One je saopštio da će prostorije građanskog biroa biti otvorene za građane Budve čim se steknu uslovi za njihovo bezbjedno korištenje.

Potpredsjednik Opštine Budva Marko Marković kazao da se a i u Opštini nalazi obezbjeđenje koje nema potvrdu da bude tu, dodajući da se prvo vrši političko nasilje, te da da se prave spiskovi koji odgovaraju određenim ljudima.

“Prekršen je Ustav na više načina, prekršeni su Zakoni i trenutno se u opštini Budva nalazi gola mafija”, poručio je Marković, dodajući da se u zgradi Opštine neovlašćeno nalaze Vladimir Bulatović i Snežana Kuč.

Nakon što je Careviću i šefu kabineta Nikoli Jovanoviću onemogućen ulaz u zgradu opštine došlo je do nemira.

Na bočnom ulazu okupljeni građani su pokušali da uđu u zgradu, ali ih je u tome spriječila policija…

Čitaj još:   PRIJAVE protiv vlasnika hotela "LOZA" pljuštale, tužilaštvo ćutalo... (foto)

Incidenti u Budvi počeli su kada je sad predsjednik Demokrata Aleksa Bečić probio kordon obezbjeđenja nasilno sa poslanicima ali i sa odbornicima Demokrata ušao u zgradu Opštine.

izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more