IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policija zaplijenila arsenal oružja i municije: Uhapšeni prodali puške i pištolje… (foto)

Na dvije lokacije policija je zaplijenila devet pušaka različitog kalibra…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, Putovanje, vijesti, četvrtak 25. 06. 2020… 14: 23…Policija zaplijenila arsenal oružja i municije: Uhapšeni prodali puške i pištolje… (foto)

Ž.O. (55), R.H. (71) i Dž.S. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su i trgovali oružjem a policija je od njih na dvije lokacije zaplijenila čitav arsenal oružja i municije...

Sumnja se da su Ž.O. i R H. nabavljali, sakrivali, prepravljali i preprodavali oružje i municiju, u čemu im je pomagao Dž.S, precizirano je u saopštenju MUP-a.

Njima se na teret stavlja da su izvršili krivično dijelo prvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Na dvije lokacije policija je zaplijenila devet pušaka različitog kalibra i šest pištolja, osam okvira za pištolje i puške i 2.075 metaka različitog kalibra.

U pretresu kuće Ž.O. na području Inđije, pronađene dvije automatske puške, dva pištolja, 286 metaka, 125 patrona za lovačku pušku i 1.300 eura za koje se sumnja da potiču od preprodaje oružja.

Prilikom pretresa stana R.H. u Sremskim Karlovcima nađeno je isto i sedam pušaka, četiri pištolja, osam okvira i 1.664 metaka.

Čitaj još:   TRAGEDIJA U BEČIĆIMA: Dvoje poginulih u padu paraglajdera...

Ž.O. se sumnjiči i za krivično dijelo ometanje službenog lica prvo i u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja pokušao da pobjegne.

Akcija hapšenja izvedena je u saradnji policija iz Sremske Mitrovice i Novog Sada i Bezbjednosno- informativne agencije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more