Zanimljivosti

Dnevni horoskop za 28. jun 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan započinje nove projekte, Bik mora da se povinuje, Blizanci nervozni, Rak u trci s vremenom, Lavu pomaže Djevica, Vaga pred uspjehom, Škorpija prezentuje na najbolji način, Strijelac pun ideja, Jarac pred novom romansom, Vodolija uživa u svom poslu, a Ribe prilagodljive. Ovo je dnevni horoskop za 28.06.2020. godine.

OVAN

Moguće potpisivanje ugovora sklapanje novog poslovnog partnerstva. Želite da napravite promjene kada je u pitanju ljubavna situacija. Konačno imate novu simpatiju. Bilo bi dobro da izbjegavate cigarete.

BIK

Finansijska situacija vam je promjenljiva i iz tog razloga ste pod velikim stresom u ovom periodu. Želite da pokažete voljenoj osobi da ste tu za nju bez obzira na sve. Povoljan je period za početak dijete.

BLIZANCI

Pokušajte da dođete do kompromisa sa poslovnim saradnicima. Vrijeme je da na ovom polju napravite neke manje ustupke. Imate utisak da voljena osoba nema uvjek dovoljno razumjevanja za vas. Skloni ste depresiji.

RAK

Slušajte svoju intuiciju i potrudite se da budete posvećeni svom poslu. Uskoro vas očekuju dobre promjene. Nije povoljan dan kada je u pitanju ljubav, moguće je da ćete biti razočarani partnerom. Problemi sa nervima.

LAV

Moguće je da ćete uspjeti da ostvarite napredovanje na polju posla i da ćete biti zadovoljni situacijom na ovom polju. Pojavljuju se novi problemi koji vam remete odnos sa voljenom osobom. Prijala bi vam masaža.

DJEVICA

Nije povoljan dan za vaš posao. Dosta toga bi moglo iznenada da vam se zakomplikuje. Moguće je da ćete na ljubavnom polju imati neke neočekivane preokrete u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Izbjegavajte alkohol.

VAGA

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspjeti da ostvarite svoje poslovne planove. Djeluje vam da ćete u odnosu sa voljenom osobom imati neke problem jer se on ne ponaša sasvim fer prema vama. Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Razmišljate o pokretanju novog posla koji bi u budućnosti mogao da vam donese dobru zaradu. Dolazite do prilike da se upoznate sa novom osobom koja će vam na prvi pogled biti privlačna. Stanje je sve bolje.

STRIJELAC

Dolazite do pozitivnih okolnosti na polju posla. Moguće je da ćete riješiti neke probleme koje ste imali ranije. Nakon susreta sa osobom koja vam se dopada biste mogli da imate dosta novih emocija. Problemi sa nogama.

JARAC

Moguće je da st preopterećeni obavezama na ovom polju i da vam je jako teško da nađete slobodnog vremena. Možete da očekujete dobar i lijep odnos sa voljenom osobom. Imate višak energije, prijaće vam trening.

VODOLIJA

Možete da očekujete novu priliku za promjenu radnog mjesta koja će vam odgovarati. Možete da očekujete priliku za poznanstvo sa osobom koja će biti spremna za ozbiljnu vezu sa vama. Odlično zdravlje.

RIBE

Radite vrijedno i važno vam je da na polju posla postignete najbolje rezultate. Možete da očekujete povoljan period. Možete da očekujete priliku da sa voljenom osobom riješite probleme. Bavite se sportom!

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

BABA VIDOSAVA UBIJENA U JAVNOJ KUĆI: Imala je 83 godine i bila je MAKRO, napala je PROSTITUTKA Silvija, poslije 12 godina izašla na slobodu… (foto, video)

UBISTVO U JAVNOJ KUĆI U POŽAREVCU! Silvija usmrtila baba Vidosavu makroa, poslije 12 godina izašla…

43 minute ago

MAJ DONOSI NOVA IZNENAĐENJA: Danas pretežno vedro jutro, u Tuzli izmjereno 18 stepeni C, vrijeme koje se očekuje u narednih 15 dana… (foto)

U srijedu. 1. maja, očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme u cijeloj Bosni i Hercegovini,…

1 sat ago

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU: U epicentru, izmjereno 4,3 po Rihteru- ‘Zatreslo namještaj, zidove, mislila sam da će me regal poklopiti‘… (foto)

Srbiju je jutros pogodio potres jačine 4,3 stepena po Richteru... BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti,…

2 sata ago

ŠEKI Radončić: Oni su od danas naši krvnici… (foto)

Ostvarila se višegodišnja želja Aleksandra Velikog i Dritana Malog, BIA i GRU- a, Vanje i…

10 sati ago

Reisu- l- ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović i vladika Grigorije smiruju tenzije: Mi smo sinovi zemlje Bosne… (foto)

Vrijeme je da se okrenemo jedni drugima, da se pogledamo, da jedni drugima pomognemo da…

10 sati ago

DPS predao listu za lokalne izbore u Budvi… (foto)

Demokratska partija socijalista predala je listu `Budva može bolje!` Opštinskoj izbornoj komisiji Budve. Nosilac liste…

11 sati ago

This website uses cookies.