IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U BUDVI: Bačen suzavac, prijetnje mecima, uvrede… (foto i video)

U Budvi su i danas uzavrele tenzije. Na sjednici na kojoj bi odbornici budvanskog parlamenta trebalo da izaberu predsjednike opštine i Skupštine opštine Budva vladao je haos: bačen je suzavac, čuo se niz uvreda, a odbornik DF-a Janko Dimić je uputio skandalozne poruke nezavisnom odborniku Stevanu Džakoviću. 

Nova odbornička većina predsjednika opštine Budva izabrala je poslanika Demokratske partije socijalista Nikolu Divanović, dok je predsjednica Crnogorske Anđela Ivanović izabrana za predsjednicu SO. Na zasijedanje pored odbornika nove vladajuće većine došli su i odbornici DF-a i SNP-a.

“Metak je, zulum za tebe, metak onaj jedan, niko tebe ubit neće”, tim riječima se Dimić obratio Džakoviću.

Prema nepotvrđenim informacijama suzavac bacio odbornik DF-a, ali je međutim tog političkog saveza kažu da je to uradilo privatno obezbjeđenje. Iz privatnog obezbjeđenja saopšteno suzavac bacio Đorđe Vujović odbornik DF-a.

“Povodom grubih neistina nezavisnog dnevnika Vijesti, da su pripadnici službe obezbjeđenja upotrebili hemijsko sredstvo na sjednici Skupstine opštine Budva, želimo da obavijestimo cjelokupnu crnogorsku javnost da je to teška podmetačina kako bi se prikrili pravi vinovnici tog incidenta. Hemijsko sredstvo upotrijebio je odbornik Đorđe Vujović bacivši ga u lice jednom od naših pripadnika obezbjedjenja…

Čitaj još:   CIJENU JE IPAK PLATILA SAMO DRAGINJA...

Naši službenici su svoj posao obavljali savjesno i profesionalno. Dok je Vujović fizički nasrtao na naše pripadnike i na podmukao način udario u glavu jednog našeg pripadnika, zbog čega ćemo podnjeti krivičnu prijavu protiv Đorđa Vujovića. Pozivamo sve medije da izvještavaju korektno ili ćemo u suprotnom svoju čast braniti na sudu”, poručili su pripadnici privatnog obezbjeđenja.

Odbornici DF i SNP ušli su u salu gdje se održava sjednica SO Budva čime su suštinski priznali novu skupštinsku većinu u tom gradu. Odbornik DF-a Đorđe Vujovića se javio za riječ po osnovu proceduralnog reagovanja. Time je i formalno priznao novu vlast koju čine DPS, Crnogorska i SD.

Odbornik DF-a Janko Dimić uputio je skandalozne poruke nezavisnom odborniku Stevanu Džakoviću.

izvor: CdM

DA LI Crna Gora, postaje azil za bogate…

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela odluku o sticanju crnogorskog Read more